David Moyes FCSB manuel lanzini Pablo Fornals West Ham Conference League

David Moyes dezvăluie ce l-au rugat doi jucători importanți de la West Ham înaintea meciului cu FCSB

West Ham United a învins fără emoții FCSB, scor 3-0, în ultima rundă din grupa B a Conference League, iar londonezii au încheiat cu punctaj maxim.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 17:05
Data actualizarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 17:05

Deja calificată de pe primul loc, West Ham a venit la București cu numeroși fotbaliști tineri, iar în echipa de start și-au făcut loc jucători precum Oliver Scarles (16 ani) sau Divin Mubama (18 ani). De asemenea, în repriza secundă au ma intrat Harrison Ashby (20 de ani), Freddie Potts (19 ani), Keenan Appiah-Forson (21 de ani), Kamarai Simon-Swyer (19 ani) și Kaelan Casey (18 ani).

Pablo Fornals și Manuel Lanzini au cerut să joace cu FCSB

În echipa de start a lui David Moyes au apărut totuși și câteva nume importante, precum Pablo Fornals sau Manuel Lanzini, iar antrenorul lui West Ham dezvăluie că le-a oferit acestora șansa de a rămâne la Londra, însă cei doi l-au rugat să îi ia în lot pentru a juca.

"Pablo Fornals avea nevoie de aceste goluri, de puțin încredere. I-am dat șansa de a rămâne acasă, i-am spus: 'Uite, nu e nevoie să mergi cu noi, avem suficienți jucători'. El a spus: 'Nu, vreau să joc!'. La fel a făcut și Lanzini.

Seniorilor din echipă le-am dat șansa de a rămâne acasă, însă toți voiau să aibă minute, toți voiau să joace și trebuie să recunosc că au evoluat foarte bine, iar cele două goluri îl vor ajuta pe Pablo", a spus David Moyes, pentru Football London.

Pablo Fornals (26 de ani), internațional spaniol, a reușit o dublă contra lui FCSB. În actualul sezon din Premier League, mijlocașul a evoluat în 12 meciuri și a înscris un gol.

Manuel Lanzini (29 de ani), internațional argentinian, a jucat în 12 meciuri ale lui West Ham din acest sezon și a marcat două goluri, ambele în Conference League.

VIDEO Pablo Fornals a deschis scorul contra lui FCSB

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!