Nicolae Dica FCSB Conference League

VIDEO Cum a reacționat Nicolae Dică la aflarea veștii că FCSB poate juca fără spectatori în play-off-ul Conference League

FCSB riscă suspendarea terenului pentru meciul din play-off-ul Conference League cu Viking, dar și o amendă usturătoare, de 200.000 de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 16:17
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 16:17

Totul a pornit după ce observatorul UEFA a scris în raportul meciului FCSB - Dunajska Streda despre un steag din peluza suporterilor vicecampioanei,  care ilustra crucea celtică și un suporter cu o cagulă, care poate fi considerat un sombil neo-nazist.

În minutul 18, steagul a fost scos din peluză la solicitarea observatorului UEFA, potrivit lui Mihai Stoica, dar FCSB ar putea avea probleme mari.

Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei, spune că a vorbit cu managerul general despre acest aspect și că totul ar putea fi în regulă pentru returul cu Viking.

„Vorbeam și cu MM de dimineață, din punctul lui mi-a spus că nu ar fi nicio problemă, nu e ce s-a scris sau ce s-a discutat”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

VIDEO - Conferința de presă a lui Nicolae Dică, înainte de meciul cu Chindia

Nicolae Dică se gândește la meciul cu Chindia din campionat

„Nu trebuie să ne zboare gândul la meciul din Europa, avem obiectiv câștigarea campionatului și trebuie să câștigăm meciul de mâine seară, ca să intrăm în clasament. Asta am discutat ieri în vestiar cu ei, am avut ședință și le-am spus că după Europa, campionatul este obiectivul nostru. 

Vreau să avem două victorii în următoarele două etape și calificare în grupe, ar fi extraordinar. E clar că primul obiectiv pe care îl putem îndeplini este acesta de a intra în grupele Conference League, mai sunt multe etape din campionat de disputat, ați văzut, CFR a intrat în play-off cu avans față de locul 2 și a fost aproape să piardă campionatul, mai sunt etape.

De asta spun că nu trebuie să intrăm în panică acum că nu am câștigat în primele 4 etape, dar trebuie să începem să îl câștigăm de mâine”, a mai punctat Nicolae Dică

Modifică setările cookies