VIDEO Cine a fost cel mai bun jucător al lui CFR Cluj în meciul cu Lazio. Italienii au dat verdictul: ”Prodigioso”

Simone Scuffet CFR Cluj Conference League Lazio Serie A Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2023, 09:46
Data actualizarii: Vineri 24 Februarie 2023, 09:48

Campioana României a fost eliminată de laziali în play-off-ul pentru optimile Conference League, după 0-1 și 0-0 în dubla manșă.

CFR Cluj a fost eliminată de Lazio Roma în play-off-ul pentru optimile Conference League, după 0-1 pe ”Stadio Olimpico” în tur și 0-0 în returul de joi seara, iar italienii au fost unanimi în desemnarea celui mai bun jucător al campioanei României în meciul de la Cluj.

Portarul italian al lui CFR, Simone Scuffet, a primit cea mai mare notă atât de la Gazzetta dello Sport - 7,5, cât și de la Tuttomercatweb - 7.

Gazzetta dello Sport și Tuttomercatoweb despre Simone Scuffet

”Scuffet apără-tot merită 7,5. Nu a avut doar parade, ci a dat și speranțe Clujului până la final. Va mai primi o șansă în Italia?”, s-a întrebat Gazzetta dello Sport, în timp ce Tuttomercatoweb a scris:

”Prea puțin solicitat în prima repriză de jucătorii lui Lazio, până la parada sa deloc imposibilă la lovitura de cap a lui Luis Alberto, cu care a și refuzat golul olimpicilor. Două reflexe uimitoare (n.r. - ”prodigioso” în original) la Casale și Vecino”.

Simone Scuffet are meciuri în Serie A la Udinese și selecții la naționala Italiei

Scuffet, în vârstă de 26 de ani, portar convocat - fără să debuteze însă - inclusiv la naționala mare a Italiei, a ajuns la CFR Cluj în vara anului trecut.

El a jucat anterior la Udinese (Serie A, unde a debutat la vârsta de 17 ani), Como (Serie B), Kasimpașa (Super Lig din Turcia), Spezia (Serie B) și APOEL Nicosia (Cipru).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!