LIVE TEXT CFR Cluj - Shahtior Soligorsk 1 - 0 | Calificare fără culoare pentru campioana României în play-off-ul Conference League

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League, impunându-se cu 1-0 la general în dubla cu Shahtior Soligorsk. 

Live text: CFR Cluj - Sahtior Soligorsk
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 21:52
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 21:51
CFR Cluj
sport live match gol! Jefte Bentacor '37
1-0
-
Sahtior Soligorsk
MIN '95
Final

CFR Cluj - Shahtior Soligorsk 1 - 0 | Final de meci. CFR Cluj se impune la limită, datorită golului marcat de Jefte Betancor și reușește să se califice în play-off-ul Conference League.

MIN '73
Ratare

Ocazie importantă pentru CFR Cluj! Petrila scapă de un adversar, se îndreaptă în centrul careului și șutează la colțul lung, însă portarul advers reține mingea. 

MIN '62
Ratare

Ocazie importantă de gol pentru CFR Cluj! Jefte Bentacor șutează din voleu la colțul lung, dar mingea trece pe lângă vinclul porții adverse.

MIN '47
Ratare

CFR Cluj - Shahtior Soligorsk | Ocazie importantă pentru oaspeți! Șutul lui Korzun este resping cu dificultate de portarul CFR-ului, Scuffet.

MIN '46
Inceput

CFR Cluj - Shahtior Soligorsk | A început repriza secundă!

Pauza

CFR Cluj - Shahtior Soligorsk | Final de primă repriză.

MIN '37
Gol

GOOOOL CFR Cluj! Jefte Bentacor deschide scorul pentru campioana României în partida cu Shahtior Soligorsk. Debeljuh pătrunde în careu și îi pasează lui Betancor, care înscrie cu poarta goală.

GOOOOL CFR Cluj! Jefte Bentacor deschide scorul pentru campioana României în partida cu Shahtior..._361
1-0
MIN '28
Ratare

CFR Cluj - Shahtior Soligorsk | Ocazie importantă pentru CFR Cluj! Petrila pătrunde pe partea stângă și șutează cu efect, la colțul lung, puțin pe lângă poartă. 

CFR Cluj - Shahtior Soligorsk | Ocazie importantă pentru CFR Cluj! Petrila pătrunde pe partea stângă..._358
MIN '11
Ratare

CFR Cluj - Shahtior Soligorsk | Ocazie importantă pentru CFR Cluj! Ciprian Deac agață o minge din fața portarului, dar șutul său trece puțin pe lângă poartă.

MIN '8
Ratare

Ciprian Deac încearcă o pasă decisivă în careul mic, dar portarul adevers iese și reține mingea fără mari probleme.

Ciprian Deac încearcă o pasă decisivă în careul mic, dar portarul adevers iese și reține mingea..._353
MIN '1
Inceput

CFR Cluj - Shahtior Soligorsk | A început partida decisivă pentru calificarea în play-off-ul Conference League.

Lineup

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Burcă, Yuri, Camora - Cvek, Jefte, Boateng - Deac, Debeljuh, Petrila

Shahtior Soligorsk: Plotnikov - Antic, Satara, Filipenko, Simunovic - Korzun, Krymi, Divanovic - Ahmedi, Placca, Vitor Feijao

11-08-2022 08:47

CFR Cluj - Șahtior Soligorsk, LIVE TEXT de la 20:00

După un 0-0 în deplasare cu Șahtior Soligorsk în prima manșă din turul 3 preliminar din Conference League, campioana CFR Cluj joacă pentru calificarea în play-off-ul competiției pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” joi de la ora 20:00, meci transmis în format LIVE TEXT pe sport.ro.

”Ce întrebare e asta dacă e favorită CFR? Sunt şanse 50-50%, nu s-a văzut la meciul tur? Nu sunt diferenţe între noi şi ei, nici de lot, nici de bani, de nimic. 

Se poate întâmpla orice. Micile detalii vor face diferenţa. Inspiraţia şi norocul vor decide calificarea. Pot fi şi prelungiri, şi lovituri de departajare. Eu la lovituri de departajare n-am câştigat în cariera mea niciun meci, poate mâine va fi primul, cine ştie? Important e să ne calificăm. 

Suntem conştienţi toţi de importanţa partidei. Dacă pierdem, am ieşi din Europa şi nu ar fi bine pentru club, pentru noi, pentru nimeni. Chiar dacă CFR are cele mai multe meciuri jucate în acest sezon, nu din România, din orice campionat. Dacă o altă echipă are 10 meciuri oficiale jucate într-o lună, eu plec de aici, mă duc. Dar vă spun că nu e niciuna”, a explicat antrenorul Dan Petrescu în conferința de presă dinaintea partidei de joi.

Foto: CFR Cluj

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies