CFR Cluj Conference League Dan Petrescu Sahtior Soligorsk Conference League

Dan Petrescu 'lovește' din nou! Scuzele tehnicianului de la CFR după egalul cu Soligorsk: "Vor avea șapte zile de pregătire"

Soligorsk și CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, în prima manșă a "dublei" din turul trei preliminar al Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 08:28
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 08:40

La conferința de presă susținută după meci, Dan Petrescu s-a plâns de programul pe care îl are echipa sa în comparație cu adversarii din Belarus, explicând că aceștia nu vor juca meciul din campionat și, astfel, vor avea timp mai mult pentru a pregăti confruntarea retur, de la Cluj. 

"Jucăm acasă meciul următor, ar trebui să fim favoriți. Dar în condițiile în care Federația lor le amână meciul și nu joacă pentru a-i odihni, iar noi jucăm, au avantaj ei. Mi se pare corect ce face Federația lor. Noi nu avem niciun avantaj. Nu o să ajungem niciodată în grupele Champions League, Europa League, nu avem cum!

Dacă am fi jucat cu echipa a doua sau juniori în campionat, poate ar fi fost mai bine, ne-am fi odihnit și noi, dar trebuie să respectăm competiția, vrem să câștigăm iar campionatul. 

La câți jucători de atac accidentați sunt... eu n-am jucători de atac acum. La următorul meci de campionat nu am nimic nou, nimic! Nu pot să-i folosesc tot timpul pe Debeljuh și Păun. Atât! Noi am avut astăzi doi jucători de atac pe banca de rezerve. Ei au avut șapte!

Dan Petrescu: "Nu vom fi fresh! Așa s-a întâmplat și cu armenii"

Ei vor avea șapte zile de antrenament, pentru noi va fi iarăși imposibil. Ajungem pe la 3 dimineața, mâine nu ne antrenăm. Apoi avem meci, apoi zburăm iar la Cluj și vine meciul. Nu vom fi fresh! Așa s-a întâmplat și cu armenii.

La noi nu schimbă nimic! Dacă se poate să fie meciurile la 12, la 3... cum vrem să ajungem cu echipele în grupe? Dacă o echipă are șansă, dă-i șansa! Pune meciul în noiembrie, când e Mondialul!

De ce să joc acum în campionat când avem nevoie să ne calificăm în grupe? Echipa va fi foarte obosită, ați văzut cum aleargă cei din Belarus. Sunt o echipă bine pregătită, cu antrenor rus pe care îl știu foarte bine din Rusia, e foarte bine respectat, a antrenat toate echipele acolo", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă. 

Modifică setările cookies