Djurgarden - Sepsi Djurgarden sepsi Conference League

GALERIE FOTO Arena de cinci stele pe care se va juca Djurgarden - Sepsi (20:00, PRO ARENA și VOYO). Madonna deține recordul de asistență

Djurgarden - Sepsi este joi, de la ora 20:00, în direct la PRO ARENA și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 16:57
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 17:01

După înfrângerea cu 1-3 de pe teren propriu, Sepsi se va deplasa în Suedia pentru returul cu Djurgarden. Meciul se va juca pe spectaculoasa arenă a suedezilor, Tele2 Arena, care are o capacitate de 30.000 de locuri pentru evenimentele sportive. 

Djurgarden - Sepsi, ora 20:00 | Meciul se va juca pe un stadion spectaculos

Arena a fost construită între 2010 și 2013 și a costat aproximativ 290 de milioane de euro. Până acum, recordul de asistență este de 39,338, dar nu pentru un eveniment sportiv, ci la concertul Madonnei din 2015.

  • Tele2 Arena / Stockholm

Djurgarden împarte spectaculoasa arenă din Stockholm cu rivalii de la Hammarby IF.

În cazul în care va ”răsturna” rezultatul de 1-3 din tur, Sepsi va juca în play-off-ul Conference League cu învingătoarea dintre APOEL și Kyzylzhar (1-0 în tur).

„Va fi un meci greu după rezultatul din tur. Dar am venit aici ca să facem un meci frumos. Trebuie să jucăm cu încredere şi curaj, pentru că nu avem nimic de pierdut.

Mergem acolo, este un meci de 90 de minute, vedem ce se întâmplă. Trebuie să căutăm repede un gol în prima repriză. Două sunt deja multe. Noi avem încredere. Ar fi o minune să întoarcem scorul, nu o surpriză. Dar, uneori, se întâmplă minuni în fotbal. Va fi un meci în plus în Europa și asta ne întărește ca echipă”, a spus Cristiano Bergodi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies