Sepsi OSK Conference League Djurgarden Conference League

VIDEO EXCLUSIV Sepsi - Djurgardens 1-3 | Covăsnenii, învinși fără drept de apel de fosta campioana a Suediei

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a fost învinsă cu scorul de 3-1 (2-0) de echipa suedeză Djurgaardens IF, joi seara, pe teren propriu, în prima manşă din turul trei preliminar al Europa Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 21:27
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 23:39

Sepsi - Djurgardens 1-3

 

FINAL

Min. 78: GOOOL Sepsi OSK! Întrat pe parcurs, Tudorie execută perfect lovitura de la 11 metri pe care tot el a scos-o și reduce din diferența de pe tabelă.

Min. 77: Penalty pentru Sepsi OSK! Tudorie scoate o lovitură de la 11 metri.

Min. 57: Ocazie mare Sepsi! Cosmin Matei șutează din afara careului de 16 metri, însă mingea izbește stâlpul din stânga al porții.

Min. 53: GOL Djurgardens! Asoro mărește diferența de pe tabelă cu un șut perferct de la mai bine de 20 de metri.

Min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ! După prima repriză, Djurgardens conduce cu 2-0.

Minutul 41 - Ocazie importantă pentru Sepsi! Dimitrov centrează în careu, la colțul scurt, Rondon reia, dar este blocat de portarul advers.

Minutul 31 - GOOOL Djurgardens! Suedezii se desprind în doar cinci minute. Mingea ajunge în dreapta, Johansson centrează în careu, iar Joel Asoro marchează din șase metri. 

Minutul 26 - GOOOL Djurgardens! Oaspeții deschid scorul prin Edvardsen, care marchează din lovitura de pedeapsă, în urma unui henț comis de Mario Rondon.

Minutul 5 - Ocazie pentru Spesi! Matei centrează din lovitură liberă, iar Mario Rondon reia, însă portarul advers respinge mingea fără probleme!

A început partida! 

Modifică setările cookies