Conference League

”Antrenament tactic” înainte de CFR Cluj - AZ Alkmaar :)! Cum s-au pregătit olandezii de duelul cu campioana României

Duelul dintre CFR Cluj și AZ Alkmaar se joacă joi, de la ora 22:00, în direct pe PRO X și pe Voyo.ro.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 11:36
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 11:48

Campioana României are în față un meci dificil, împotriva favoritei grupei. Duelul va fi transmis în direct de PRO X. AZ Alkmaar, locul trei din Olanda în sezonul precedent, vine în Gruia cu gândul la victorie.

Totuși, olandezii nu s-au pregătit doar pe teren pentru duelul cu clujenii. Fotbaliștii olandezi au fost surpinși jucând table, în holul hotelului în care sunt cazați.

  • AZ Alkmaar

Mario Camora, speriat de AZ Alkmaar
 

Fundașul naturalizat de Federația Română de Fotbal este încrezător în echipa sa, dar este conștient că duelul va fi unul foarte dificil.

"Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, cu multă calitate, o echipă tânără. Mai important este că venim după un meci... trebuie să vorbim despre rușinea care a fost, trebuie să avem mai multă dorință de a câștiga. Poate că e ultima șansă și trebuie să scoatem un rezultat pozitiv. Poate că mai importantă este atitudinea echipei, care trebuie schimbată radical.

Greu am reușit să trecem peste eșecul cu Rapid. De când sunt la CFR, a fost unul dintre cele mai slabe meciuri pe care l-a facut echipa, în 11 sezoane. Echipa n-a avut dorință, atitudine. Trebuie să ne ridicăm. 

Au fost două nopți foarte grele, în care ne-am gândit la ce s-a întâmplat. Dacă n-o să schimbăm această mentalitate... avem un meci de zece ori mai greu decât cel cu Rapid. Cu tot respectul pentru Rapid, jucăm împotriva unei echipei care are mai multă calitate.

Trebuie să ne trezim neapărat, mai slab decât atât nu se poate. Am avut niște discuții. Mâine trebuie să demonstrăm altă atitudine, altă mentalitate. Cel mai important e să dăm totul pe teren", a spus Mario Camora, la conferința de presă.

Echipele probabile:
 

CFR Cluj: 34. Bălgrădean l 4. Cr. Manea, 3. A. Burcă, 6. Grahovac, 45. Camora l 19. Culio, 8. Sigurjonsson l 10. C. Deac, 7. Ad. Păun, 27. Petrila, 77. Alibec

Rezerve: 23. Cristiano, 92. Cestor, 9. Omrani, 16. Susici, 18. V. Costache, 21. Boateng, 29. Bouhenna, 22. Debeljuh

Antrenor: Dan Petrescu

AZ Alkmaar: 1. Vindahl l 2. Sugawara, 3. Chatzidiakos, 4. Martins Indi, 5. Wijndal l 6. Midtsjo, 10. De Wit, 20. Clasie l 28. A. Gudmundsson, 9. Pavlidis, 11. Karlsson

Rezerve: 12. Verhulst, 7. Aboukhlal, 14. Koopmeiners, 15. Witry, 16. Reus, 18. Evjen, 19. Duin, 22. Letschert, 23. Taabouni, 24. Reijnders, 25. Oosting, 31. Beukema

Antrenor: Pascal Jansen

Modifică setările cookies