Mohammed Kudus Campionatul Mondial din Qatar Neymar CM 2022

„Știri false!” Kudus își retrage declarația după atacul lansat la adresa lui Neymar

Mohammed Kudus, talentatul mijlocaș al Ghanei, va debuta astăzi (joi, 24 noiembrie 2022) la Campionatul Mondial din Qatar.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 09:42
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 09:51

Ghanezul de 22 de ani a stârnit un val de controvese în lumea fotbalului după ce a spus că Neymar, starul din naționala Brazilie, nu este mai voloros decât el, ci doar mai mediatizat.

La doar câteva ore de la apariția declarațiilor controversate, ghanezul și-a retras afirmațiile și i-a acuzat pe cei de la The Guardian că scriu știri false.

„Neymar nu este mai valoros decât mine, ci pur și simplu este mai mediatizat”, a fost declarația pe care Kudus a retractat-o.

Kudus susține că Neymar este un model pentru el

Mohammed Kudus îi acuză pe jurnaliștii britanici că i-au pus vorbe în gură și susține că Neymar s-a numărat printre fotbaliștii care l-au inspirat în carieră.

„Familia și cultura mea m-au crescut să respect persoanele mai mari decât mine. Neymar și Thiago Alcantara ne-au inspirat să visăm. La fel ca Neymar, vreau să rămân umil și să inspir următoarea generație așa cum a făcut-o el. The Guardian, care ți-e agenda? Concentrează-te pe meciurile de la Mondial. Știri false”, a fost mesajul postat de Mohammed Kudus pe rețelele de socializare.

Atât Kudus, cât și Neymar joacă astăzi la Campionatul Mondial din Qatar. Prima intră în scenă naționala lui Kudus (Ghana), de la ora 18:00, în timp ce Neymar (Brazilia) va juca de la 21:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies