VIDEO Darius Olaru a știut! Ce a spus mijlocașul FCSB-ului de înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo înainte de Portugalia - Elveția 6-1 

Darius Olaru a simțit că Goncalo Ramos va face diferența în Portugalia - Elveția, 6-1, din optimile Campionatului Mondial. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 13:52
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 13:52

Portugalia a zdrobit-o pe Elveția în optimile Campionatului Mondial, 6-1. Astfel, lusitanii o vor întâlni în sferturile competiției pe Maroc, care a eliminat-o pe Spania la loviturile de departajare, pe 10 decembrie, de la 17:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Fernado Santos (68 ani) a surprins înaintea meciului. Selecționerul Portugaliei a preferat să-l folosească pe Goncalo Ramos (21 ani) în locul lui Cristiano Ronaldo (37 ani). Iar atacantul Benficăi i-a răsplătit încrederea. A marcat un hat-trick la primul meci în care a jucat titular la echipa națională. 

Darius Olaru a avut dreptate în legătură cu Goncalo Ramos

Evoluția excelentă a lui Goncalo Ramos a fost prevăzută de Darius Olaru (24 ani). Mijlocașul FCSB-ului a urmărit meciul dintre Portugalia și Elveția în cadrul unui eveniment organizat de Betano. Iar înainte de startul partidei a mărturisit că are încredere în înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo. 

„Deocamdată favorita mea este în joc, sper să câștiga Cupa Mondială. Cred că va câștiga Franța, dar țin și cu Portugalia pentru Cristiano. Au avut mulți jucători lipsă, dar au echipă prea bună. Cred eu că cine va intra în locul lor își va face datoria. 

Nu, nu mă așteptam ca Ronaldo să fie rezervă, dar atacantul Goncalo Ramos este foarte bun. Cred că va face un meci foarte bun în această seară. În ultimele meciuri Portugalia a arătat mai bine fără Cristiano decât cu el. Vom vedea. Cred că va intra de pe bancă și dacă vor avea un penalty cred că va și marca. 

Este căpitanu echipei, cred că își va susține echipa de pe bancă. Va fi nevoie de el și va intra în teren. Va face un meci bun”, a declarat Darius Olaru la evenimentul organizat de Betano. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!