kramaric Campionatul Mondial din Qatar CM din Qatar CM 2022

„Killer-ul” Canadei, ironii la finalul victoriei categorice cu naționala „Frunzei de Arțar”: „Antrenorul lor ne-a motivat!”

Croația, vicecampionata mondială, a zdrobit-o pe Canada în al doilea meci din grupa F a Campionatului Mondial din Qatarscor 4-1, și a acumulat patru puncte în clasament.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 23:52
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 23:58

Golurile partidei au fost marcate de Andrej Kramaric (36, 70), Marko Livaja (44), Lovro Majer (90+4), respectiv Alphonso Davies (2).

La finalul meciului, „groparul” Canadei, Andrej Kramaric, nu s-a ferit să trimită câteva săgeți către antrenorul naționalei „Frunzei de Arțar”, care a declarat înaintea meciului că „locul nostru este aici și o să mergem și o să f... pe Serbia. Este foarte simplu”.

Kramaric, săgeți către canadieni

„Aș vrea să-i mulțumesc antrenorului Canadei pentru motivație. Croația tocmai le-a arătat cine f... pe cine”, a fost mesajul lui Andrej Kramaric pentru canadieni.

Croaţia este pentru moment liderul grupei, însă calificarea se va juca în ultima etapă, după ce Marocul a întrecut Belgia cu 2-0. Canada nu mai are nicio şansă de a merge mai departe, la a doua sa prezenţă la Cupa Mondială (după 1986).

Ultimele meciuri din grupă se vor juca pe 1 decembrie, Croaţia - Belgia (Ahmad Bin Ali Stadium - Ar-Rayyan, 17:00) şi Canada - Maroc (Al Thumama Stadium - Doha, 17:00).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!