Ion Craciunescu Campionatul Mondial Campionatul Mondial din Qatar Istvan Kovacs CM 2022

Ion Crăciunescu, anunț trist pentru Istvan Kovacs: „Am o informație. De asta a fost numai arbitru de rezervă la Mondial!”

Ion Crăciunescu a mărturisit că lui Istvan Kovacs îi va fi foarte greu să arbitreze un meci la Campionatul Mondial din Qatar.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 12:06
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 12:07

FIFA a anunțat că Istvan Kovacs (38 ani) va fi al patrulea oficial și la meciul dintre Croația și Belgia, programat pe 1 decembrie, de la 17:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, după ce, în aceeași zi, a fost delegat al patrulea oficial la partida dintre Arabia Saudită și Mexic, de pe 30 noiembrie, de la 21:00, tot LIVE TEXT pe www.sport.ro

Până acum, la această ediție a Campionatului Mondial, Istvan Kovacs a mai fost rezervă la meciurile Qatar - Ecuador 0-2, Uruguay - Coreea de Sud 0-0, Argentina - Mexic 2-0, Spania - Germania 1-1 și Senegal - Ecuador 1-2. La toate partidele, românul a fost desemnat al patrulea oficial.

Ion Crăciunescu detaliază de ce Istvan Kovacs este doar arbitru de rezervă la Campionatul Mondial 

Văzând această situție, Ion Crăciunescu (72 ani) a mărturisit că a aflat că Istvan Kovacs a fost delegat la Campionatul Mondial din Qatar doar pentru a fi arbitru suport. Mai mult, fostul „central” susține că românului îi va fi din ce în ce mai greu să prindă un meci, pe parcurs pe competiția avansează.

„Am o informație despre Istvan Kovacs că el a venit la Campionatul Mondial ca arbitru suport, adică pe lista de rezerve. Așa s-a făcut acum, de asta a fost numai arbitru de rezervă, poate să arbitreze numai dacă se accidentează cineva. 

Ce îl avantajează pe el e că pe lista suport sunt trecuți cei tineri, care sunt de perspectivă. I se va da un meci doar dacă se va accidenta cineva și va fi ales el de pe lista suport. E un mare succes pentru noi și pentru el, îl felicit că a ajuns acolo.

E la un Campionat Mondial, câștigă niște bani foarte frumoși și e bine pentru el, cum să nu fie. Sper să prindă un meci, dar cu cât se avansează mai mult în competiție e din ce în ce mai greu”, a declarat Ion Crăciunescu la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!