Un star al englezilor intervine în duelul de la distanță dintre Gareth Southgate și Phil Foden, neutilizat în meciul cu SUA

Jack Grealish Anglia Campionatul Mondial Qatar 2022 Gareth Southgate Phil Foden CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 09:52
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 10:04

Anglia a făcut egal cu SUA în al doilea meci din grupele Campionatului Mondial din Qatar (2022).

Gareth Southgate nu l-a utilizat pe starul lui Manchester City, unul dintre cei mai buni tineri ai generației sale, Phil Foden, iar fanii nu au fost încântați de hotărârea selecționerului Angliei.

În apărarea lui Gareth Southgate a sărit Jack Grealish, colegul lui Phil Foden de la echipa de club, dezvăluind că nu există tensiuni între tehnician și jucător. 

"Oamenii obișnuiau să spună că are o problemă cu mine acum un-an doi, iar acum consideră că antrenorul mă place: 'Oh, îi place de Jack acum, cine urmează?'

Nu are vreo problemă cu nimeni, vorbește cu toți la fel. Dacă ar fi vreo problemă, cu siguranță ați știi. Avem una dintre cele mai bune linii de atac, e dificil de manageriat câteodată", a declarat Jack Grelish.

Reacția lui Gareth Southgate

Selecționerul Angliei a mărturisit că a preferat un joc mobil în centru în partida cu SUA, iar tânărul „cetățean” nu a fost pus în stiuația respectivă la club, sub comanda lui Pep Guardiola.

„Mă așteptam să fiu întrebat despre asta. Voiam să schimbăm puțin în benzi. Nu am crezut că va fi un joc specific lui Phil (n.r. Foden) în mijloc, pentru că nu joacă acolo pentru clubul său”, a spus Gareth Southgate după meci, potrivit Sky Sports.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!