Nationala Angliei Campionatul Mondial din Qatar nationala SUA Wembley CM 2022

GALERIE FOTO Stadionul Wembley din Londra, luminat în culorile curcubeului înaintea meciului dintre Anglia şi SUA de la CM

Stadionul Wembley din Londra a fost luminat, vineri, în culorile curcubeului în sprijinul comunităţii LGBTQ+, înaintea meciului dintre Anglia şi Statele Unite (0-0), la Cupa Mondială din Qatar.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 10:47
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 10:53

Anglia este una dintre cele şapte naţiuni europene care au renunţat să mai poarte banderola cu sloganul „One Love” în timpul competiţiei, sub ameninţarea cu sancţiunile Federaţiei Internaţionale (FIFA). Un subiect care a fost controversat încă de la începutul competiţiei. FA a fost criticată acasă pentru că a cedat în cele din urmă.

Stadionul Wembley, luminat în culorile curcubeului

„Încercarea de a eradica discriminarea de toate felurile, inclusiv homofobia, din fotbal este un lucru pe care toată lumea din FA îl susţine cu fermitate”, a scris asociaţia într-o declaraţie în care îşi justifică acţiunea.

„FA va continua să-şi arate sprijinul pentru comunitatea LGBTQ+ şi pentru toate celelalte comunităţi în timpul şi după competiţie, începând cu iluminarea arcului de pe stadionul Wembley în culorile curcubeului pentru meci Vineri seara cu Statele Unite”, a mai anunţat FA.

Cupa Mondială: Programul meciurilor de sâmbătă

  • Ora 12:00      Tunisia – Australia (Grupa D)
  • Ora 15:00      Polonia – Arabia Saudită (Grupa C)
  • Ora 18:00      Franţa – Danemarca (Grupa D)
  • Ora 21:00      Argentina – Mexic (Grupa C)

Partidel vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!