spania - costa rica cupa mondiala 2022 Spania CM 2022

GALERIE FOTO ”Tiki-taka”. Numărul incredibil de pase înregistrate în prima repriză din Spania - Costa Rica

Spania a câștigat categoric meciul cu echipa din Costa Rica, scor 7-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 21:13
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 21:13

Ibericii și-au asigurat astfel primul loc la golaveraj. Sunt la egalitate de puncte cu Japonia pe primele două goluri și se gândesc deja la următoarea partidă, cu Germania, care poate decide soarta calificării.

Spania - Costa Rica 7-0 a intrat în istorie

Celebrul stil de joc ”tiki-taka” al spaniolilor a dat roade în prima repriză. Ibericii au dominat autoritar jocul cu reprezentativa din Costa Rica, în care au fost înregistrate nu mai puțin de 537 de pase în prima parte a jocului, un record în istoria Cupei Mondiale, potrivit OptaJean.

Și meciul dintre Germania și Japonia (1-2) a intrat în istorie. S-au ”strâns” nu mai puțin de 422 de pase în prima parte a jocului.

După prima rundă din grupa E, Spania și Japonia ocupă primele două poziții, cu câte trei puncte. Germania și Costa Rica au fost învinse.

În următoarea etapă din această grupă, duminică, sunt programate duelurile Spania - Germania și Japonia - Costa Rica.

Ferran Torres: ”Vrem să facem lucruri mari”

”Sunt foarte fericit. Știam că va fi un meci dificil, dar la pauză aveam deja un rezultat bun. Știam că într-o competiția ca aceasta golurile sunt importante și am vrut mai multe. 

Întotdeauna vrem să avem un stil de joc impunător și am reușit. Acum trebuie să ne gândim la meciul cu Germania, să urmărim videoclipuri pentru a vedea cum joacă. Nu știu dacă suntem candidați, dar avem un grup foarte puternic și vrem să facem lucruri mari”, a spus Ferran Torres, citat de Sport.es.

Modifică setările cookies