ferran torres Spania spania - costa rica CM 2022

GALERIE FOTO ”Vrem să facem lucruri mari”. Ce a spus Ferran Torres, după ce Spania a marcat gol după gol în primul meci de la Mondial

Spania a învins la scor Costa Rica, 7-0, în primul meci din cadrul grupelor Cupei Mondiale.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 20:37
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 20:37

Ibericii și-au asigurat astfel primul loc la golaveraj. Sunt la egalitate de puncte cu Japonia pe primele două goluri și se gândesc deja la următoarea partidă, cu Germania, care poate decide soarta calificării.

Ferran Torres (22 de ani) a marcat o ”dublă” în victoria Spaniei și a tras concluziile la final. Întrebat despre șansele pentru marele trofeu, atacantul Barcelonei a preferat să rămână rezervat.

Ferran Torres: ”Vrem să facem lucruri mari”

”Sunt foarte fericit. Știam că va fi un meci dificil, dar la pauză aveam deja un rezultat bun. Știam că într-o competiția ca aceasta golurile sunt importante și am vrut mai multe. 

Întotdeauna vrem să avem un stil de joc impunător și am reușit. Acum trebuie să ne gândim la meciul cu Germania, să urmărim videoclipuri pentru a vedea cum joacă. Nu știu dacă suntem candidați, dar avem un grup foarte puternic și vrem să facem lucruri mari”, a spus Ferran Torres, citat de Sport.es.

După prima rundă din grupa E, Spania și Japonia ocupă primele două poziții, cu câte trei puncte. Germania și Costa Rica au fost învinse.

În următoarea etapă din această grupă, duminică, sunt programate duelurile Spania - Germania și Japonia - Costa Rica.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies