Thibaut Courtois are deja o altă favorită, după ce Belgia a părăsit Mondialul: ”Pe ei îi voi susține”

Thibaut Courtois Belgia Spania CM 2022 Thibaut Courtois
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 17:24
Data actualizarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 17:24

Eliminarea Belgiei a fost unul dintre primele șocuri ale Cupei Mondiale din Qatar.

Văzută drept una dintre favoritele pentru participarea în fazele finale ale competiției și chiar pentru câștigarea trofeului, Belgia a părăsit competiția încă din optimi. A încheiat grupa cu patru puncte și avea nevoie de o victorie în ultima etapă, cu vicecampioana mondială Croația, pentru a-și asigura locul în optimi.

Thibaut Courtois are deja altă favorită la Mondial

Nu s-a întâmplat așa. Romelu Lukaku a ratat o ocazie imensă în repriza secundă și meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. După eliminarea Belgiei, Thibaut Courtois (30 de ani), portarul lui Real Madrid, și-a ales o nouă ”favorită” pentru câștigarea marelui trofeu.

”Acum voi susține Spania, dar vreau și colegii mei de la Real Madrid să meargă bine în continuare, așa că le doresc tot binele lui Vinicius, Rodrygo. Sper să meargă cât de departe pot”, a spus Courtois, potrivit Madrid Universal.

Belgia rămâne fără selecționer! Roberto Martinez va pleca

Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, și-a anunțat plecarea de la echipa națională după eliminarea din grupe.

"Acesta a fost ultimul meu meci la naționala Belgiei. Nu mai pot continua. Mi-am luat rămas bun de la jucători și staff. Oricum aș fi plecat, indiferent de ceea ce s-ar fi întâmplat, chiar și dacă deveneam campioni mondiali. Decizia era luată înainte de Cupa Mondială", a spus Roberto Martinez.

Potrivit Opta, este pentru prima dată în secolul 21 când Belgia este eliminată încă din grupe la un turneu final (Cupa Mondială sau Campionatul European).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!