70.000.000€ pentru transferul starului de la Real Madrid!

Real Madrid la liga Thibaut Courtois Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 08:32
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 08:31

Gruparea ”blanco” a câștigat ediția 2023/24 din La Liga.

Real Madrid a încheiat pe prima poziție clasamentul cu 95 de puncte. După 38 de etape desfășurate, trupa lui Carlo Ancelotti a înregistrat 29 de victorii, opt rezultate de egalitate și o singură înfrângere și s-a clasat la 10 lungimi de FC Barcelona, ocupanta locului secund.

70.000.000€ pentru transferul starului de la Real Madrid!

Conform Fichajes, citat de sport.ua, Thibaut Courtois (32 de ani), ar putea să o părăsească pe Real Madrid după șase ani în care a îmbrăcat echipamentul de portari al formației de pe ”Santiago Bernabeu”.

Sursa amintită anterior a sugerat că un club necunoscut din Arabia Saudită a făcut o ofertă de 70 de milioane de euro pentru serviciile lui Thibaut Courtois.

Cotat la 28 de milioane de euro de site-urile de specialitate, portarul a bifat în acest sezon doar patru apariții în campionat și una singură în UEFA Champions League, din cauza accidentărilor.

Ce se întâmplă cu participarea lui Real Madrid la Campionatul Mondial al Cluburilor

Într-un interviu publicat luni de Il Giornale, Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid era citat: "FIFA uită că mai multe formații nu vor participa la noua competiție. Un singur meci al lui Real Madrid valorează 20 de milioane de dolari, iar FIFA vrea să ne dea această sumă pentru întreaga competiție. Vom refuza invitația".

Câteva ore mai târziu, după ce întreaga presă internațională a scris despre boicotul lui Real Madrid, clubul a emis un comunicat de presă în care a anunțat că va participa la Campionatul Mondial al Cluburilor, competiție programată în perioada 15 iunie 2025 - 13 iulie 2025, în Statele Unite ale Americii.

"Real Madrid anunță că participarea la noul Campionat Mondial al Cluburilor organizat de FIFA în sezonul 2024/2025 nu a fost niciodată pusă la îndoială. Așa cum a fost planificat, clubul nostru va concura în această competiție oficială cu mândrie și cu cel mai mare entuziasm pentru a face milioane de fani din întreaga lume să viseze din nou la un trofeu", a transmis Real Madrid, pe site-ul oficial.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!