Canada - Maroc Croatia - Belgia qatar 2022 CM 2022

FOTO ȘI VIDEO Croația - Belgia 0-0 / Canada - Maroc 1-2. Belgia e eliminată de la Cupa Mondială! Lukaku, ratări uriașe. Maroc și Croația s-au calificat în optimile CM 2022

Maroc și Croația s-au calificat din Grupa F în optimile de finală de la Campionatul Mondial din Qatar.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 18:36
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 19:01

Croația - Belgia 0-0 

Canada - Maroc 1-2 (Aguerd '40 autogol / Ziyech '4, El Nesyri '22)

  • Maroc a încheiat grupa pe primul loc, cu 7 puncte, iar pe doi a terminat Croaţia, cu 5 puncte.
  • Belgia s-a clasat pe locuul trei, cu patru puncte, şi este eliminată din competiţie, la fel ca ultima clasată, Canada, care nu a obţinut niciun punct.

Fluier final în Canada - Maroc 1-2! Maroc câștigă grupa și merge în optimile Cupei Mondiale. 

Fluier final în Croația - Belgia 0-0! Belgia e eliminată de la Cupa Mondială.

Min.90 Croația - Belgia 0-0 OCAZIE Belgia! Lukaku ratează cu poarta goală! Doku a inițiat o acțiune în bandă, a pasat în dreapta, iar mingea servită ideal în fața porții a fost reluată slab de Romelu Lukaku. 

Min.86 Croația - Belgia 0-0 OCAZIE Belgia! Lukaku deviază cu exteriorul pe lângă poartă. A intrat și Eden Hazard în locul lui Thomas Meunier.

Min.82 Croația - Belgia 0-0 Chiar și după intrarea lui Tielemans jocul Belgiei nu s-a limpezit la mijlocul terenului. S-au întețit înscă atacurile pe flancul stâng, unde Doku inițiază în permanență acțiuni în mare viteză. La acest scor scor Belgia e eliminată. 

Min.72 Canada - Maroc 1-2 OCAZIE Canada! Johnston trimite cu capul în transversală, mingea cade pe linia porții. Marocanii, lipsiți de reacție. 

Min.70 Croația - Belgia 0-0 Doku și Tielemans intră la belgieni. Ies Carrasco și Dendoncker. 

Min.60 Croația - Belgia 0-0 OCAZII pentru Belgia! Carrasco îl ia la țintă pe portarul Croației, mingea revine la Romelu Lukaku, dar vârful "Dracilor roșii" trimite în bară. La acest scor Belgia e eliminată din competiție. 

Min.54 Croația - Belgia 0-0 OCAZII Croația! Brozovic și Modric șutează într-un singur minut, însă Courtois iese la rampă cu încă două reflexe senzaționale!

Min.49 Croația - Belgia 0-0 OCAZIE Croația! Kovacic șutează de la 16 metri, însă Courtois se întinde și intervine. 

Min.48 Croația - Belgia 0-0 OCAZIE Belgia! Romelu Lukaku reia din careul mic, cu capul, dar portarul Croației se află pe traiectoria balonului. 

Min.46 Croația - Belgia 0-0 Roberto Martinez l-a trimis pe teren pe Lukaku, în locul lui Dries Mertens. Dalic n-a făcut schimbări la pauză. START în repriza secundă.

Min.45+5 Canada - Maroc 1-2! PAUZĂ!

Min.45+5 Croația - Belgia 0-0. PAUZĂ! La acest scor Belgia este eliminată. Elevii lui Roberto Martinez au nevoie de o victorie pentru a accede în optimile de finală ale CM din Qatar. Martinez l-a trimis la încălzire, înainte de pauză, pe Romelu Lukaku. 

Min.45+4 Croația - Belgia 0-0 Asediu la poarta lui Courtois! Juranovic șutează violent peste poarta Belgiei. 

Min.45+3 Canada - Maroc 1-2! El Nesyri marchează din nou, sărbătorește golul, însă reușita e anulată pentru ofsaid! 

Min.42 Croația - Belgia 0-0 OCAZIE Belgia! Mertens, servit ideal în careu, nu poate debloca tabela. 

Min.40 Canada - Maroc 1-2 GOOOL Canada! Aguerd deviază în proprie poartă și canadienii reduc din diferență. A fost golul 100 la ediția din acest an a Cupei Mondiale. 

Min.22 Canada - Maroc 0-2 GOOOL Maroc! El Nesyri marchează cu sânge rece printr-un șut la colțul scurt al porții apărate de Borjan. Atacantul Seviilei are 25 de ani și a jucat 56 de partide pentru naționala Marocului. A înscris 13 goluri în prima reprezentativă și e cotat la 12 milioane de euro.

Mai are contract cu formația din Primera până pe 30 iunie 2025. El Nesyri a devenit primul fotbalist marocan care înscrie la două ediții ale Cupei Mondiale. 

Min.16 Croația - Belgia 0-0 După consultarea VAR, arbitrul anulează lovitura de la 11 metri pentru că în urma analizei video a constatat că croatul Kramaric se afla în ofsaid.

Min.15 Croația - Belgia 0-0 Penalty pentru Croația după un fault comis de Carrasco. Modric, față în față cu colegul său de la Real Madrid, Courtois. 

Min.13 Croația - Belgia 0-0 OCAZIE Belgia! Mertens șutează din prima, cu efect, de la 16 metri, însă mult peste poartă. 

Min.10 Croația - Belgia 0-0  OCAZIE Belgia! Carrasco nu șutează din prima de la 6 metri, își închide unghiul, și trage într-un adversar. 

Min.4 Canada - Maroc 0-1 GOOOL Maroc! Ziyech înscrie cu un lob de la 20 m după o mare eroare comisă de Borjan, fostul portar de la Vaslui, actual goalkeeper la Steaua Roșie Belgrad.

Căpitanul Canadei a ieșit la 16 metri a intercepta mingea, dar a pasat direct la adversar. Ziyech a avut stăpânire de sine și a lobat cu precizie balonul, în aplauzele fanilor marocani din tribune. 

Min.2 Croația - Belgia 0-0 Perisic are o bună șansă de a înscrie pentru Croația. Elevii lui Zlatko Dalic au început în forță. 

Min.1 A început partida Croația - Belgia!

Min.1 A început partida Canada - Maroc!

Canada - Maroc, echipele de start

 

 

Croația - Belgia, echipele de start  

 

 

Canda și Maroc se vor duela într-un meci care nu mai contează pentru naționala din America de Nord. Canadienii nu au strâns niciun punct în cele două meciuri (0-1 vs Belgia, 1-4 vs Croația) și, mai mult, au un golaveraj cât se poate de slab, 1:5.

În schimb, Maroc dacă va câștiga va trece în următoarea fază a turneului final, indiferent de ce se va întâmpla în celălalt meci am grupei. Marocanii au patru puncte și se situează pe locul doi, cu patru puncte din șase posibile (0-0 vs Croația, 2-0 vs Belgia). 

Croația și Belgia se vor confrunta pentru prima dată din 2013 într-un meci oficial. Ultima oară când cele două naționale s-au duelat, belgienii au pășit învingători, 2-1, la calificările pentru Campionatul Mondial din 2014.

Croația poate lăsa Belgia acasă dacă învinge. Singura salvare a naționalei dirijate de Roberto Martinez este victoria sau egalul și eșecul Marocului la scor.

Cum arată Grupa F la CM 2022

1. Croația - 4p (1 victorie, 1 egal, 0 înfrângeri)

2. Maroc - 4p (1 victorie, 1 egal, 0 înfrângeri)

3. Belgia - 3p (1 victorie, 0 egaluri, 1 înfrângere)

4. Canada - 0p (0 victorii, 0 egaluri, 2 înfrângeri)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!