arabia saudita - mexic Campionatul Mondial de Fotbal Campionatul Mondial Qatar 2022 CM 2022

GALERIE FOTO Spectacol de culoare în tribune la partida Arabia Saudită-Mexic. Fanii celor două naționale s-au întrecut în costumații de excepție

Arabia Saudită și Mexic s-au întâlnit în ultimul meci al grupei C de la Campionatul Mondial din Qatar. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 21:29
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 00:15

Fără gol înscris la acest turneul final al Campionatului Mondial, Mexic păstra șanse de calificare în optimi, dar trebuia obligatoriu să câștige ultimul meci din faza grupelor cu Arabia Saudită.

Chiar și în cazul unei victorii, mexicanii ar fi putut rata calificarea, în funcție de rezultatul celeilalte partide din grupă, Polonia - Argentina. Saudiții lui Herve Renard erau siguri de optimi dacă înving.

Partida s-a desfășurat pe Lusail Iconic Stadium, iar atmosfera a fost una incendiară. Fanii celor două reprezentative naționale s-au întrecut în costumații și coregrafii spectaculoase și pline de culoare. 

Istvan Kovacs, rezervă și la Arabia Saudită - Mexic

Arbitrul din Carei a făcut parte dintr-o brigadă engleză, cu Michael Oliver la centru, care a fost ajutat la cele două linii de conaționalii de Stuart Burt și Simon Bennett.

Până acum, Istvan Kovacs a mai fost rezervă la meciurile Qatar - Ecuador 0-2, Uruguay - Coreea de Sud 0-0, Argentina - Mexic 2-0, Spania - Germania 1-1 și Senegal - Ecuador (azi, 17:00). La toate meciurile, românul a fost desemnat al patrulea oficial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!