argentina - olanda lionel scaloni Louis Van Gaal CM 2022

Scaloni i-a răspuns lui Van Gaal înainte de Argentina - Olanda (vineri, de la 21:00), în sferturile CM 2022

Partida va fi transmisă în format LIVE BLOG pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 21:22
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 21:24

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Argentinei, Lionel Scaloni, s-a arătat convins că meciul de vineri cu Olanda, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2022, va fi "foarte frumos", informează AFP.

"Le-am spus oamenilor să se bucure de meci, de echipa lor. Vom da totul pentru ţara noastră. (...) Sper că rezultatul ne va face fericiţi", a declarat Scaloni.

El a fost de acord cu omologul său olandez Louis van Gaal, în opinia căruia fotbalul de astăzi nu mai este atât de ofensiv ca acum câteva decenii.

"Ce spune Van Gaal nu este o descoperire. Olanda este o echipă foarte echilibrată. Atacă toţi şi se apără toţi. Acum nişte ani, te puteai gândi să ai cinci jucători care nu fac decât să atace. Astăzi fotbalul e diferit. Dar meciul de mâine va fi foarte frumos", a afirmat argentinianul.

"Vom vedea ce vor face (olandezii - n. r.). Suntem obişnuiţi ca adversarii noştri să vină cu lucruri diferite. Uneori ne confruntăm cu marcajul individual asupra lui Messi. Poate că şi noi vom face nişte schimbări", a continuat Scaloni.

La rândul său, mijlocaşul argentinian Alexis Mac Allister a declarat: "Ştim că De Jong este un super jucător, un jucător cheie al acestei echipe. Dar nu ne concentrăm asupra individualităţilor, avem armele noastre."

Despre Van Gaal, Mac Allister a spus: "Ştim că e un antrenor de top, îl respectăm mult. Echipele lui au o idee de joc clară."

Argentina şi Olanda vor fi adversare vineri, pe Lusail Stadium din Al Daayen, de la 21:00 (ora României). Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!