Turneu tenis Diriah Live pe Voyo Nick Kyrgios Tenis ATP Turneu tenis Voyo Tenis

LIVE VIDEO Regal de tenis: urmărește turneul Diriah live pe VOYO! 5 jucători din top 10 ATP se bat pentru premiul de un milion de dolari

Turneul de tenis Diriah din Arabia Saudită îi va pune față în față pe Tsitsipas, Medvedev, Rublev, Thiem, Wawrinka și Berrettini, conturând o replică solidă a Turneului Campionilor de la Torino. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 19:30
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 19:45

Turneul demonstrativ Diriah din Arabia Saudită este
LIVE pe VOYO.ro!


Sezonul în ATP s-a încheiat, în mod oficial, dar marii tenismeni au început deja presezonul pentru stagiunea 2023.

Pentru a-și eficientiza perioada de antrenament, cinci jucători din top 10 ATP au decis să participe la competiția Diriah, propunându-și un ultim test în forță, înaintea perioadei sărbătorilor, în care aceștia se vor axa pe acumularea fizică presupusă de planul de antrenamente. 

Kyrgios, Medvedev și Tsitsipas luptă pentru marele premiu de $1 milion, în direct pe VOYO.ro!

Super tenismenii Stefanos Tsitsipas, Daniil Medvedev, Andrey Rublev, Taylor Fritz și Hubert Hurkacz sunt cele cinci prezențe din top 10 ATP care vor primi replici solide din partea unei serii de jucători redutabili actualmente clasați în afara primilor zece.

Alexander Zverev - revenit după accidentarea cruntă de la Roland Garros -, Matteo Berrettini, Nick Kyrgios, Cameron Norrie, Stan Wawrinka, Dominic Thiem și Dominik Stricker completează tabloul celor 12 participanți.

Sumele ireale puse în joc în competiția de tenis Diriah, transmisă în direct pe Voyo.ro

Întrecerea se va încheia cu un singur câștigător, care va pune mâna pe marele premiu, în valoare de $1 milion.

Finalistul va câștiga $500,000, iar semifinaliștii, $250,000. Turneul de tenis Diriah din Arabia Saudită reunește cinci dintre jucătorii care alcătuiesc top 10 ATP - Stefanos Tsitsipas, Daniil Medvedev, Andrey Rublev, Taylor Fritz și Hubert Hurkacz -, cărora li se adaugă nume-surpriză precum Stan Wawrinka, Dominic Thiem, Alexander Zverev sau Matteo Berrettini.

Toată acțiunea poate fi urmărită în direct pe VOYO.ro!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!