Ce a fost mai întâi? Oul sau Leo Messi? :) Argentinianul a 'spart' recordul de pe Instagram cu poza postată

Leo Messi Instagram Lionel Messi Instagram Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 20 Decembrie 2022, 11:48
Data actualizarii: Marti 20 Decembrie 2022, 11:50

Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar, impunându-se la loviturile de departajare cu Franța. 

Leo Messi (35 ani) și-a îndeplinit cel mai mare vis din carieră, acela de a câștiga titlul mondial. Superstarul argentinian a înscris de două ori în finala cu Franța de duminică, 18 decembrie, și a marcat și primul la loviturile de departajare, deschizând seria echipei sale. 

Al doilea cel mai urmărit sportiv din lume pe Instagram, după Cristiano Ronaldo, Leo Messi a reușit să „doboare” un record și pe rețelele sociale. Fotbalistul lui Paris Saint-Germain a doborât recordul deținut de un ou pe Instagram :). 

Leo Messi a 'spart' cel mai apreciat ou 

Colajul de fotografii postate de Leo Messi pe Instagram a devenit rapid cel mai apreciat al unui sportiv pe rețelele sociale. 'Lupta' argentinianului nu s-a oprit aici însă, astfel că a rămas într-un 'duel unu la unu' cu oul care deținea recordul pentru cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram, având peste 55 de milioane de aprecieri, fotografie postată în ianuarie 2019. 

Cu ajutorul milioanelor de fani pe care îi are, Leo Messi a ajuns la peste 56 de milioane de aprecieri într-o zi la fotografia postată. Fanii s-au mobilizat, începând să scoată aprecierile de la poza cu oul, care a ajuns la 55.9 milioane de aprecieri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!