Portugalia calificare Mondial 2022 preliminarii CM 2022 Serbia CM 2022

FOTO "Rușine mondială", "Mizerabilii"! Presa din Portugalia pune la zid naționala după ratarea calificării directe la Mondial 

Portugalia a ratat calificarea directă la Mondialul din 2022, după înfrângerea cu Serbia, scor 1-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 09:47
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 10:04

Trupa antrenată de Dragan Stojkovic a obținut victoria în ultimele minute de joc prin golul marcat de Mitrovic și a obținut calificarea directă la Campionatul Mondial de anul viitor.

Portugalia și Serbia se aflau la egalitate de puncte înaintea acestei partide, iar lusitanii aveau nevoie de un egal pentru a obține primul loc în grupa A.

Presa din Portugalia nu a avut milă de eșecul naționalei, iar cele mai importante publicații au ieșit cu mesaje dure pe prima pagină în ediția de astăzi.

"Rușine mondială", "Mizerabilii", "Eclipsă totală" sunt doar câteva din titlurile apărute în publicațiile portugheze. "Naționala a avut totul în favoarea sa și au dat cu piciorul. Barajul reprezintă pedeapsa pe care o merită" au scris și cei de la O Jogo. 

A cincea Cupă Mondială consecutivă pentru Ronaldo?
 

Portugalia merge la baraj din postura de favorită, astfel că adversarul ar putea fi unul facil, cel puțin teoretic. Starul de la Manchester United speră să obțină a cincea calificare la rând la un turneu final mondial. Prima ediție la care Cristiano Ronaldo a fost prezent a fost cea din 2006, iar de atunci nu a mai ratat vreuna.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!