Rusia, exclusă de la Mondialul din Qatar? Decizia fără precedent care ar putea fi luată în cazul naționalei de fotbal 

Rusia campionatul mondial de fotbal 2022 excludere nationala excludere rusia Razboi ucraina CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 16:53
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 17:23

Rusia a pierdut organizarea finalei Ligii Campionilor, iar acum riscă excluderea de la ediția din 2022 a Mondialului care se desfășoară în Qatar.

Președintele Federației Franceze de Fotbal a declarat că este dispus să ceară excluderea Rusiei de la Cupa Mondială, Noel Le Graet făcând această dezvăluire în cadrul unui interviu acordat pentru Le Parisien. 

"Sunt pentru excluderea Rusiei, este primul meu gând. De obicei, cred că sportul ajută la împăcare și reduce tensiunile. Dar s-a ajuns prea departe. Nu putem rămâne neutrii. Nu mă voi opune în fața unei asemenea propuneri", a declarat președintrele Federației Franceze de Fotbal. 

Polonia nu vrea să joace meciul de baraj cu Rusia

Președintele federației din Polonia anunță că naționala țării sale este pregătită să nu dispute meciurile cu Rusia de la Campionatul Mondial.

Polonia ar trebui să întâlnească Rusia, luna viitoare, în barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar.

"Gata cu vorbele. E timpul să trecem la fapte. Din cauza escaladării conflictului din Ucraina, națaionala Poloniei intenționează să nu dispute meciurile împotriva Rusiei. Aceasta este singur decizie corectă. 

Suntem în discuții cu federațiile din Suedia și Cehia pentru a prezenta o poziție comună la FIFA", a spus președintele FPF.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!