Romelu Lukaku, șanse din ce în ce mai mici de a fi prezent la Campionatul Mondial din Qatar

Romelu Lukaku accidentare Belgia Campionatul Mondial din Qatar Roberto Martinez CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 08:16
Data actualizarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 08:18

Selecționerul Belgiei, Roberto Martinez, a recunoscut el însuși că este foarte probabil să nu se bazeze pe atacant la turneul final.

Prezenţa atacantului Romelu Lukaku în lotul Belgiei pentru participarea la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal 2022 din Qatar este tot mai puţin probabilă, din cauza accidentărilor, a declarat, marţi, selecţionerul Roberto Martinez, scrie rtbf.net.

Lovit la coapsă la începutul sezonului şi recent victimă a unei recidive, Lukaku, principala armă ofensivă a Belgiei, este în prezent angajat într-o cursă contracronometru pentru a participa la Cupa Mondială.

Selecționerul Robert Martinez: ”Decizia cu privire la Lukaku va fi luată joi”

"Momentan nu este apt să joace. Este în mâinile medicilor. [...] Decizia va fi luată joi, chiar înainte de comunicarea listei celor 26. 

Medicii ne vor spune dacă va putea juca măcar într-unul din meciurile din grupă. Dacă nu, atunci nu-l vom convoca pentru CM", a explicat Roberto Martinez.

Belgia va juca cele trei meciuri din grupe împotriva Canadei (23 noiembrie), Marocului (27 noiembrie) şi Croaţiei (1 decembrie). (Agerpres)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!