Karim Benzema Didier Deschamps Franta CM 2022

”Nu știu ce vrei să transmiți”. Deschamps s-a enervat când a fost întrebat despre Karim Benzema

Didier Deschamps, selecționerul Franței, s-a enervat când a fost întrebat la conferința de presă despre o posibilă revenire a lui Karim Benzema (34 de ani) în lotul campioanei mondiale.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 16:52
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 16:52

Recent, presa internațională a scris că Benzema se poate întoarce în câteva zile la antrenamentele lui Real Madrid, iar dacă lucrurile stau așa, ar putea fi apt și pentru o revenire în lotul Franței, având în vedere că selecționerul nu a chemat un alt jucător în locul său.

Deschamps, despre situația lui Benzema

Întrebat la conferința de presă despre acest lucru, Deschamps a spus că se concentrează pe ”lucrurile care îl preocupă în fiecare zi” și a lăsat de înțeles că exclude această posibilitate.

„Despre Benzema, știți care este situația. Nu știu cine a spus că s-ar putea întoarce la echipă. Am vorbit cu Benzema după ce a părăsit cantoanamentul. Nu știu ce vrei să transmiţi cu această întrebare.

Eu am grijă de 24 de jucători aici. Nu am grijă şi de cei care nu sunt, Kimpembe sau Pogba. Nu vreau să vorbesc despre lucruri care nu mă preocupă în fiecare zi”, a spus Deschamps, potrivit AS.com.

În aceste zile, francezii au dezbătut intens situația lui Benzema, care ar putea primi o medalie de campion mondial în cazul în care Franța va câștiga pentru a doua oară la rând marele trofeu.

Franța este prima echipă care a obținut calificarea în optimile Cupei Mondiale cu o etapă înainte de finalul grupelor. Cu șase puncte, francezii sunt pe primul loc, iar în ultima etapă vor juca împotriva Tunisiei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!