Florin Raducioiu Campionatul Mondial din Qatar nationala frantei CM 2022

Naționala pe care Florin Răducioiu nu ar vrea să o vadă triumfând la Campionatul Mondial din Qatar: „Ne-au făcut țigani!”

Franța este prima națională de la Campionatul Mondial din Qatar care a obținut calificarea în „optimi” (după doar două etape).

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 16:25
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 16:30

Fără „Balonul de Aur” Karim Benzema, Franța a câștigat primele două partide din grupele Mondialului și s-a calificat în optimile de finală, urmând ca în ultima etapă să se definitiveze doar poziția de pe care vor ajunge în fazele eliminatorii.

Cu un Kylian Mbappe în formă de zile mari, Franța merge ceas la Mondial, însă Florin Răducioiu nu ar vrea să-i vadă pe „cocoșii galici” ridicând trofeul deasupra capului. Fostul „tricolor” nu a uitat momentul în care a fost făcut țigan de către oficialii din Hexagon.

Răducioiu nu o vrea pe Franța campioană Mondială

„Nu îmi place Franţa. Nu ţin cu ei din mai multe motive. Chestii din trecut. Nu e momentul acum. E o legătură cu cariera mea, am fost făcuţi ţigani de către ei. Era pe cale să se declanşez un război diplomatic. 

Când am jucat cu ei, s-au făcut declaraţii că suntem ţigani. S-a vorbit mult atunci, aşa ne-au făcut. Nu vreau să dezbat acum...”, a declarat Florin Răducioiu, la Orangesport.

Franța întâlnește Tunisia (ultima clasată din grupa D) în ultimul meci din grupe, miercuri, de la ora 17:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!