Lionel Messi Argentina Canelo Alvarez Cesc Fabregas Mexic CM 2022

Messi, apărat și de Fabregas după ce a fost amenințat de Canelo Alvarez: "Nu cunoști persoana și nici cum funcționează un vestiar"

Boxerul mexican Canelo Alvarez (32 de ani) l-a amenințat pe Lionel Messi și a avut un mesaj dur la adresa argentinianului după meciul de la Cupa Mondială încheiat cu victoria "pumelor", scor 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 15:05
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 15:04

Canelo Alvarez l-a acuzat pe Messi că a sfidat Mexicul, după ce a apărut o filmare în care fotbalistul pare să calce involuntar pe tricoul adversarei la petrecerea din vestiar de după meci.

Messi, apărat și de Fabregas după ce a fost amenințat de Canelo Alvarez

Boxerul a trecut și la amenințări, iar după Sergio Aguero a venit rândul lui Cesc Fabregas, un alt fost coleg de-ai lui Messi, să îi ia apărarea vedetei Argentinei.

"Nu cunoști persoana, nici nu înțelegi cum funcționează un vestiar sau ce se întâmplă după un meci. TOATE tricourile, chiar și cele pe care le purtăm în timpul jocului, sunt puse pe podea și sunt spălate ulterior.

Cu atât mai mult atunci când sărbătorești o victorie importantă", a scris Cesc Fabregas, pe Twitter, răspunzând la mesajul boxerului.

Lionel Messi, amenințat de boxerul Canelo Alvarez

Alvarez, născut la Guadalajara, multiplu campion mondial la box, a scris pe Twitter: "L-ați văzut pe Messi ștergând pe jos cu tricoul și steagul nostru? Bine ar face să se roage la Dumnezeu să nu îl găsesc. Așa cum eu respect Argentina, și el trebuie să respecte Mexicul! Nu vorbesc despre întreaga țară, ci doar despre acest gest de rahat pe care l-a făcut Messi".

Boxerul se referă la bucuria din vestiar a argentinienilor. În imaginile postate pe rețelele sociale, jucătorii lui Lionel Scaloni cântă, iar la un moment dat Messi întinde piciorul și pare să lovească un tricou al Mexicului, care era întins pe jos.

Kun Aguero i-a răspuns lui Canelo Alvarez

Luptătorul a primit multe reacții negative la postarea sa, iar în apărarea lui Leo Messi a sărit și prietenul său din copilărie și coechipierul de la națională, Sergio Aguero, retras din fotbal în urma unor probleme cardiace. Aguero i-a răspuns pe Twitter lui Canelo Alvarez, făcând și „dezvăluiri” din interiorul vestiarelor. 

„Domnule Canelo, nu căuta scuze sau probleme, în mod clar nu ai habar de fotbal și de ceea ce se întâmplă într-un vestiar. Întotdeauna după ce se termină meciurile tricourile sunt întotdeauna lăsate pe podea din cauza transpirației și după, dacă vezi bine, se mișcă pentru a-și scoate gheata și fără să vrea atinge tricoul”, a scris Aguero pe Twitter. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!