Robert Lewandowski cupa mondiala 2022 Lionel Messi CM 2022

VIDEO Lewandowski, deranjat la conferința de presă de un jurnalist argentinian care l-a întrebat despre Messi: ”Când am spus asta?”

Un jurnalist din Argentina l-a întrebat pe Robert Lewandowski (34 de ani) la conferința de presă premergătoare Cupei Mondiale din Qatar despre Leo Messi (35 de ani).

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 13:25
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 13:41

Sud-americanul a vrut să afle dacă totul este în regulă între cei doi. Polonezul s-a arătat deranjat de întrebarea primită și a pornit un început un dialog cu jurnalistul argentinian, chiar în mijlocul conferinței de presă.

Argentinianul i-a redat lui Lewandowski o declarație care, susține polonezul, nu i-ar aparține.

Lewandowski, dialog cu un jurnalist din Argentina la conferința de presă: ”Când am spus asta?”

Jurnalist: „După tot ce s-a întâmplat în 2021 între tine și Messi, cu Balonul de Aur, crezi că vei putea discuta cu el despre acest subiect la Cupa Mondială?”

Lewandowski: „Nu înțeleg întrebarea ta. Totul e în regulă între mine și Messi, nu am nimic cu el, n-am avut niciodată. De ce m-ai întreba așa ceva?”

Jurnalist: „Te întreb pentru că ai vorbit despre ce a spus Messi”

Lewandowski: „Și ce am zis? Spune-mi, ce am zis?”

Jurnalist: „Ai spus că Messi ți-a zis că meritai Balonul de Aur, dar nu te-a votat”

Lewandowski: „Când am spus asta? Unde am spus asta? Când și unde?”

Jurnalist: „Ai spus-o și Messi ți-a răspuns”

Lewandowski: „Nu am spus ce zici tu, poate ai văzut pe Instagram, dar eu nu am spus asta”

Echipele care îi dau fiori lui Lionel Messi

Starul argentinian, care va încerca să câştige prima sa Cupă Mondială în Qatar, a susținut într-o conferință de presă că Brazilia, Franţa şi Anglia sunt „puţin peste restul” echipelor implicate în turneul care va începe duminică.

„Trebuie să fim realişti şi să mergem pas cu pas. Cred că Franţa, deşi a avut jucători accidentaţi, are un potenţial teribil, are mulţi jucători şi un antrenor care lucrează de mult timp cu acelaşi grup. A câştigat deja, a trecut printr-un Mondial şi l-a câştigat”, a spus Messi.

Căpitanul argentinian consideră, totodată, că „Brazilia are un bloc de jucători de înaltă calitate şi mulţi jucători ce pot dezechilibra, unu contra unu, pe ambele aripi. Îl au pe Ney (Neymar, prietenul şi colegul său de la PSG - n.red)”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies