Manchester City Leo Messi PSG Spania

Anunțul făcut de presa din Spania: în ce condiții se poate transfera Leo Messi la Manchester City

Leo Messi (35 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu cei de la PSG și s-a vorbit foarte mult despre o posibilă revenire a sa la Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 11:49
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 11:49

Sud-americanul ar urma să ia o decizie cu privire la viitorul său la începutul anului 2023.

Presa din Spania face anunțul: Messi plănuiește un transfer la Manchester City!

Acum, presa din Spania scrie despre posibilitatea ca Manchester City, echipa antrenată de Pep Guardiola, să-l transfere pe starul argentinian.

Nu este prima oară când numele lui Messi este asociat cu gruparea de pe Etihad Stadium. Manchester City l-ar fi dorit și în 2020, dar atunci Josep Maria Bartomeu, fostul președinte al Barcelonei, s-a opus mutării, scrie El Nacional.

Obiectivul lui Messi este câștigarea Cupei Mondiale cu Argentina. Dacă nu va reuși, sud-americanul ar plănui să revină sub comanda antrenorului cu care a obținut cele mai mari performanțe și ar spera că acesta să-l țină la cel mai înalt nivel, mai exact până la următoarea Cupă Mondială, din 2026, pe care o vor găzdui Statele Unite, Canada și Mexic.

Echipele care îi dau fiori lui Lionel Messi

Starul argentinian, care va încerca să câştige prima sa Cupă Mondială în Qatar, Brazilia, Franţa şi Anglia sunt „puţin peste restul” echipelor implicate în turneul care va începe duminică.

„Trebuie să fim realişti şi să mergem pas cu pas. Cred că Franţa, deşi a avut jucători accidentaţi, are un potenţial teribil, are mulţi jucători şi un antrenor care lucrează de mult timp cu acelaşi grup. A câştigat deja, a trecut printr-un Mondial şi l-a câştigat”, a spus Messi.

Căpitanul argentinian consideră, totodată, că „Brazilia are un bloc de jucători de înaltă calitate şi mulţi jucători ce pot dezechilibra, unu contra unu, pe ambele aripi. Îl au pe Ney (Neymar, prietenul şi colegul său de la PSG - n.red)”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies