Leo Messi Argentina Olanda CM 2022

Leo Messi și-a numit favoritele la câștigarea Mondialului după ce Argentina s-a calificat în sferturi! Ce a spus despre meciul cu Olanda 

Argentina s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial după ce s-a impus în meciul cu Australia, scor 2-1.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 08:11
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 08:12

Naționala Argentinei s-a calificat în sferturile de finală după victoria cu Australia, venită în urma golurilor marcate de Leo Messi și Julian Alvarez. Echipa lui Leo Messi pare să fi lăsat în urmă startul umilitor de turneu, când a pierdut în duelul cu Arabia Saudită, scor 1-2. 

Fotbalistul argentinian a ajuns la meciul cu numărul 1.000 în carieră, iar după calificarea naționalei sale a oferit un interviu în care a tras primele concluzii ale Mondialului. 

Leo Messi și-a anunțat favoritele la câștigarea Campionatului Mondial

Jucătorul lui Paris Saint-Germain și-a numit favoritele după ce a văzut primele meciuri de la Campionatul Mondial, exprimându-și surprinderea față de eliminarea Germaniei încă din faza grupelor. 

„Normal că vedem tot Mondialul. Meciurile pe care le putem vedea, desigur. Brazilia joacă foarte bine, trecând peste înfrângerea cu Camerun, continuă să fie una dintre marile favorite. Și Franța. Și Spania, mai departe de modul în care s-a calificat, joacă foarte bine, au idei foarte clare despre ce trebuie să facă atunci când au posesia balonului, controlează posesia mult timp. 

M-a surprins eliminarea Germaniei, pentru că avea mulți jucători importanți, o națională tânără și ținând cont că este întotdeauna între cele mai bune. E surprinzător că a fost eliminată încă o dată din prima rundă. Dar așa este un Mondial, se demonstrează cât este de dificil, așa cum este totul, nu mai contează numele naționalei. Ci ce se vede pe teren și din ce în ce mai mult totul este mai echilibrat”, a spus Leo Messi pentru Ole citat de TyC Sports

Nivelul Argentinei și duelul cu Olanda, analizat de Leo Messi 

Totodată, căpitanul naționalei a vorbit și despre duelul din sferturile de finală ale Campionatului Mondial, cu Olanda, dar și despre nivelul la care se află Argentina după ce a disputat patru meciuri deja la turneu. 

„Argentina este o putere și întotdeauna se află între cele mai bune. Știam înainte de a ajunge aici că eram una dintre candidate pentru rezultatele obținute de până acum și trebuia să demonstrăm noi asta pe teren. Din fericire am reușit să facem asta și sper să continuăm să facem pași. Va fi un meci intens cu Olanda, așa cum continuă să fie tot Mondialul. 

E o națională mare, cu jucători importanți și cu un mare antrenor. Va fi un meci dur. E o mare bucurie ținând cont de cum s-a desfășurat totul, pentru că am reușit să ne calificăm în sferturi, care ne era obiectiv și suntem fericiți. Sunt fericit de cum se vede totul, mă bucur de orice moment. Adevărul este că e o nebunie de fiecare dată când ieșim pe teren să vedem fanii, cum trăiesc, cum se bucură, ce ne transmit. 

Este extrem de special pentru mine să îmi văd familia, copiii, emoțiile pe care le au, cum trăiesc meciurile, cât de fericiți sunt când lucrurile merg bine. Familia mea are deja la activ mai multe Mondiale și Copa America, e prima dată când copiii înțeleg ce este un Mondial, importanța fiecărui meci. Pentru mine asta este foarte emoționant”, a adăugat căpitanul Argentinei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!