Tara Galilor Cupa Mondiala din Qatar iubite fotbalisti CM 2022

Iubitele de fotbaliști sunt cele mai frumoase. Imagini spectaculoase cu partenerele jucătorilor echipei Țării Galilor

Echipa Țării Galilor nu a avut prea mult noroc la Cupa Mondială din Qatar, fiind înfrântă de Iran cu 2-0 la primul meci, însă acest lucru nu le-a impedicat pe soțiile și iubitele fotbaliștilor să îi susțină din tribune.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 23:00
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 23:01

Printre partenerele jucătorilor echipei Țării Galilor, prezente în Qatar, se numără Charlotte Russell, Mia Lewis, Jodie Francis sau Emma Rhys-Jones.

Charlotte Russell 

Charlotte Russell  este logodnica lui Kieffer Moore și este văzută adesea la meciurile sale. Ca meserie, aceasta este model și creatoare de conținut, cu o comunitate de 10.000 de urmăritori pe Instagram.

Mia Lewis

Mia Lewis și starul de la Dundee United, Dylan Levitt, formează un cuplu de câțiva ani. Tânăra și-a încurajat iubitul încă de la începutul turneului și chiar a publicat imagini din tribune pe contul său de Instagram.

Emma Rhys-Jones

Emma Rhys-Jones și Gareth Bale sunt împreună de peste un deceniu, timp în care i-a fost alături în toate schimbările petrecute în carieră, inclusiv când Bale a egalat la meciul cu SUA din penalty.

 Cei doi s-au căsătorit în Mallorca în iunie 2019.

Jodie Francis 

Jodie Francis, de meserie model,  este partenera lui Chris Mepham, apărătorul de la Bournemouth. Cei doi s-au logodit în luna mai a acestui an.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!