GALERIE FOTO Ținuta care i-a derutat pe fanii fostei iubite a lui Dele Alli. Ruby Mae a apărut într-un top care stârnește imaginația oricui

Ruby Mae Dele Alli iubite fotbalisti Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Decembrie 2022, 12:41
Data actualizarii: Sambata 10 Decembrie 2022, 12:43

Ruby Mae, fosta iubită a fotbalistului englez, Delle Alli, este o adevărată vedetele pe rețelele sociale, unde a strâns o comunitate de fani care îi urmărește fiecare pas. De curând, frumoasa șatenă i-a derutat pe urmăritorii săi cu o ținută îndrăzneață.

Tânăra, care este de profesie model și influencer, a publicat pe Instagram o fotografie într-o ținută care i-a derutat pe fani. Este vorba de un body  cu imprimeu ce imita formele corpului, astfel încât mai mulți urmăritori au crezut că Ruby este dezbrăcată.

"Nu stiu unde să mă uit", "Îți pot vedea sânii", "Sexy", "Ești ireală", au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Nu este singura fotografie de acest gen publicată de influencer pe pagina sa de social media. O adevărată fashionistă, tânăra poartă cele mai dezinhibate ținute și se fotografiază peste tot în călătoriile sale.

Ruby Mae și Delle Alli s-au despărțit anul trecut, după o relație de patru ani, iar la scurt timp după, s-a zvonit că fotbalistul de 26 de ani și-ar fi căutat din nou dragostea pe aplicațiile de dating.

Sursă foto: Instagram, Getty
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!