Istvan Kovacs Arabia Saudita Cupa Mondiala Mexic CM 2022

Istvan Kovacs, delegat pentru a șasea oară la Cupa Mondială! Românul e din nou rezervă

Istvan Kovacs a fost delegat pentru a șasea oară la Cupa Mondială din Qatar, însă tot ca rezervă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 11:01
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 11:03

FIFA a anunțat că Istvan Kovacs va fi al patrulea oficial și la meciul dintre Arabia Saudită și Mexic, programat miercuri seară, de la ora 21:00, în cadrul grupei C de la Cupa Mondială.

Istvan Kovacs, rezervă și la Arabia Saudită - Mexic

Arbitrul din Carei va face parte dintr-o brigadă engleză, cu Michael Oliver la centru, care va fi ajutat la cele două linii de conaționalii de Stuart Burt și Simon Bennett.

Până acum, Istvan Kovacs a mai fost rezervă la meciurile Qatar - Ecuador 0-2, Uruguay - Coreea de Sud 0-0, Argentina - Mexic 2-0, Spania - Germania 1-1 și Senegal - Ecuador (azi, 17:00). La toate meciurile, românul a fost desemnat al patrulea oficial.

Adrian Porumboiu: "Istvan Kovacs va primi un meci la centru până vineri"

Fostul arbitru Adrian Porumboiu a vorbit despre Istvan Kovacs și este de părere că până vineri va primi un meci la centru.

„Sigur va primi un meci la centru, mai ales că era în planul lor. Dacă era singur, nu era și cu asistenții, mai ziceam să fie rezervă, dar i-au adus pe toți trei. Va primi meciuri, n-am nicio îndoială. 

Și eu mă așteptam să-l văd, dar nu-s indignat de treaba asta. Sunt ferm convins că va arbitra, dar mi se pare un pic exagerat să credem că va prinde o parte finală a campionatului, atât timp cât nu l-au folosit de la început. Ceilalți, care sunt în prima linie, au avut delegări. 

Nu știu ce e în mintea lui Collina, că el face delegările. Kovacs face față cu brio la ce e acolo, va primi un meci până vineri, când se termină grupele”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit Sport Total.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!