VIDEO EXCLUSIV Porumboiu se amuză: "Kovacs nu a fost adus ca domnișoarele care ridică tabela! Sunt convins că Burleanu va lua măsuri urgente"

Istvan Kovacs a fost delegat de nu mai puțin de șase ori la Cupa Mondială până în prezent, însă de fiecare dată a fost desemnat rezervă de arbitru.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 13:26
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 14:28

Ultimul anunț al FIFA în privința lui Istvan Kovacs a fost făcut luni seară, când arbitrul din Carei a fost delegat ca al patrulea oficial la duelul dintre Arabia Saudită și Mexic, în grupa C, miercuri, de la 21:00.

Adrian Porumboiu: "Nu e nicio logică în cazul lui Istvan Kovacs"

Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu spune că nu există nicio logică pentru care Istvan Kovacs nu a fost delegat la centru până acum la Cupa Mondială, mai ales că în Qatar este însoțit și de doi asistenți din România, Mihai Artene și Vasile Marinescu.

Fostul patron de la FC Vaslui a glumit pe seama situației lui Istvan Kovacs, spunând amuzant că este convins că Răzvan Burleanu, prezent în Qatar, va lua măsuri urgente pentru a rezolva această problemă.

"Dacă a fost selecționat, se află acolo împreună și cu cei doi asistenți, înseamnă că se poate conta pe ei. Eu mă aștept să fie delegat la meciurile următoare. N-aș vedea din asta o problemă și nu trebuie să fim alarmați. Selecția e făcută, analizele sunt făcute. Nu putea să-l cheme doar să fie ca domnișoarele acelea care ridică tabela pentru schimbări. Eu cred că va arbitra, sunt ferm convins.

Nu e logică la treaba asta! Mai avem logică la delegările din România? De ce credeți că ar fi Collina altfel? Sau Rosetti? Kovacs are valoare, din ce am văzut până acum. N-ar fi o problemă de valoare. Cred că sunt alte lucruri... mă rog, nu putem să intrăm în mintea lui Collina, care face delegările.

Dacă l-am văzut pe președintele FRF, Răzvan Burleanu, în prim-plan, sunt ferm convins că va lua măsuri urgente ca să-l delege. Haideți să mai glumim un pic!", a spus Adrian Porumboiu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

La ce meciuri a fost delegat Istvan Kovacs la Cupa Mondială

  • Qatar - Ecuador 2-0 (rezervă)
  • Uruguay - Coreea de Sud 0-0 (rezervă)
  • Argentina - Mexic 2-0 (rezervă)
  • Spania - Germania 1-1 (rezervă)
  • Senegal - Ecuador, azi, 17:00 (rezervă)
  • Arabia Saudită - Mexic, miercuri, 21:00 (rezervă)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!