Thibaut Courtois Campionatul Mondial din Qatar Nationala Belgiei CM 2022

GALERIE FOTO Gol spectaculos încasat de Thibaut Courtois din colțul terenului. Reacția tranșantă a fanilor: „O buturugă!”

Belgia - Tunisia, duel în etapa a doua din grupa F a Campionatului Mondial din Qatar, primul turneu final organizat în Orientul Mijlociu.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 17:03
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 17:09

În ciuda faptului că multă lume se aștepta la o victori facilă a Belgiei, tunisienii au stat foarte bine în teren, iar la pauză s-a intrat la egalitate, scor 0-0. 

După pauză belgienii au continuat atacurile, însă cei care au marcat au fost tunisienii, într-un moment în care nu se aștepta nimeni. În minutul 73, Sabiri a trimis balonul în poartă după o lovitură liberă din preajma colțului terenului.

Gafă de proporții comisă de Qatar

Thibaut Courtois a contribuit din plin la reușita Tunisiei prin plasamentul prost pe care l-a avut, iar fanii Belgieni l-au taxat pe rețelele de socializare.

  • Sabiri a șutat de la 30 de metri, iar mingea a prins o viteză de 62.5 km/h

„Ne-a îngropat!”, a reacționat un fan. „Ar trebui scos din echipă”, a fost reacția altora. „O buturugă”, a scris un altul.

Până la final, Maroc a mai marcat o dată, prin Zakaria Aboukhlal, în minutul 90+3, iar scorul final a fost 2-0 pentru marocani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!