Fernando Santos l-a pus la punct pe Cristiano Ronaldo de față cu toți jucătorii Portugaliei! Momentul exploziv petrecut la Mondial 

Cristiano Ronaldo fernando santos Portugalia CM 2022
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 14:52
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 14:54

Naționala Portugaliei a trecut prin momente de tenisune la Campionatul Mondial din Qatar. 

Situația lui Cristiano Ronaldo (37 ani), plecat cu scandal de la Manchester United după un interviu exploziv acordat în care i-a criticat pe cei din conducere, dar și pe antrenorul Erik ten Hag, a apăsat naționala Portugaliei. În fiecare zi din cantonament apăreau informații legate de tensiunea de la lot, deși nu a fost confirmată niciodată. 

Un moment de tensiune a existat și în timpul meciului cu Coreea de Sud, când Ronaldo a reacționat furios în momentul schimbării, iritat de un adversar care voia să îl grăbească la ieșirea de pe teren. Fernando Santos a vorbit despre subiect atunci, însă fără să ofere multe detalii, dar la aproape o lună de la încheierea Mondialului au apărut noi detalii. 

Fernando Santos l-a „taxat” pe Cristiano Ronaldo de față cu toți

Conform El Correio da Manha, Fernando Santos nu a ezitat să-l confrunte pe superstarul portughez, care este și căpitanul naționalei, în vestiar, de față cu toată lumea. Informat de fiul său de ce a spus Cristiano Ronaldo când a părăsit terenul în meciul cu Correa de Sud, selecționerul „l-a taxat” dur. 

„Nu poți reacționa așa și nu uita că eu sunt cel care comandă aici!”, i-ar fi strigat Santos lui Cristiano Ronaldo. 

În declarațiile făcute după meci, tehnicianul și-a apărat jucătorul, informat fiind că reacția lui Ronaldo ar fi fost îndreptată spre un adversar. Cu toate astea, fiul lui Fernando Santos i-ar fi transmis versiunea reală a ceea ce a spus căpitanul: „Te grăbești să mă înfunzi!” 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!