Cât costă să te întâlnești cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, la vestiare, în duelul de foc din 19 ianuarie 

Cristiano Ronaldo Lionel Messi PSG Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 12:46
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 12:56

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se pot duela din nou, de această dată într-un meci amical, pe 19 ianuarie, în Arabia Saudită.

Paris Saint-Germain are programat un meci amical în Arabia Saudită contra unei echipe formată din jucători de la Al Hilal și Al Nassr, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo. Meciul ar trebui să se dispute joi, 19 ianuarie. 

Un om de afaceri saudit oferă 2,66 milioane de dolari pentru "Beyond Imagination", un bilet special la un meci amical în care vor fi rivali Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi.

Musheref Al-Ghamdi, manager general al grupului AqarOne, a prezentat până acum cea mai bună oferă la licitaţia pentru biletul special, care se va încheia la 17 ianuarie.

Biletul este pentru partida dintre selecţionata cu jucători de la Al Nassr şi de la Al Hilal şi formaţia Paris Saint-Germain. Confruntarea de la Riad va fi prima confruntare de pe teren dintre Ronaldo şi Messi după decembrie 2020, când Juventus a învins FC Barcelona cu 3-0.

Cumpărătorul biletului are dreptul de a fi prezent la ceremonia de premiere de după meci, de a intra în vestiare şi de a întâlni starurile fotbalului mondial. Suma obţinută în urma licitaţiei va fi donată.

Cristiano Ronaldo poate debuta pentru Al Nassr împotriva lui Lionel Messi

Superstarul portughez nu a apucat să debuteze pentru Al Nassr, fiind obligat să își ispășească suspendarea primită de Federația Engleză după ce i-a dat peste mână și spart telefonul unui fan la finalul meciului Everton - Manchester United. Deși s-a scris că ar urma să joace primul său meci la noua echipă pe 22 ianuarie cu Al-Ettifaq, debutul ar putea avea loc mai devreme. 

Cristiano Ronaldo ar putea face parte din lotul lui Al Nassr și și-ar putea marca debutul împotriva unei echipe stelare din care va face parte și marele său rival, Lionel Messi (35 ani). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!