diego maradona Campionatul Mondial Diego Armando Maradona Leo Messi CM 2022

Doi ani de la moartea legendarului Diego Maradona! Ce a spus Leo Messi despre primul Mondial fără D10S

Pe 25 noiembrie se împlinesc doi ani de la moartea unuia dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, Diego Armando Maradona. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 11:01
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 11:07

Cei doi ani de la moartea uriașului Diego Maradona se împlinesc în plină desfășurare a Campionatului Mondial din Qatar, care este și primul turneu care se joacă fără ca acesta să fie prezent. „El Pibe D'Oro” urmărea de aproape toate naționalele Argentinei, de a baschet, tenis, hochei până la volei. 

Diego Maradona a fost prezent la toate turneele alături de naționala albiceleste pentru a-i încuraja pe jucători, iar în 2010 chiar a fost selecționerul Argentinei. Leo Messi, căpitanul naționalei, a vorbit despre absența lui Maradona într-un interviu pe care l-a acordat înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar. 

Leo Messi și primul Mondial fără Diego Maradona 

Leo Messi (35 ani) a oferit un interviu pentru FIFA în care a vorbit despre absența lui Diego Armando Maradona, cel care i-a fost idol, de la Mondial. 

„Este ciudat să nu îl vedem în tribună, să nu vedem lumea că înnebunește când apare el, ceea ce transmitea, ce îi făcea pe ceilalți să simtă. Va fi special faptul că nu va fi alături de noi”, a declarat Leo Messi conform TyC Sports. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies