Cupa Mondiala din Qatar the three lions CM 2022

GALERIE FOTO Un englez, extaziat după ce a pariat că Anglia va câștiga cu 6-2 împotriva Iranului. Ce sumă a câștigat 

Un fan al naționalei Angliei a fost în al noulea cer după ce echipa Iranului a marcat al doilea gol în timpul Campionatului Mondial din Qatar. Se pare că golul împotriva echipei sale favorite i-a adus englezului 2.500 de lire sterline, ca urmare a unui pariu.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 19:07
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 19:03

Un clip devenit viral pe Instagram arată momentul în care un englez este în culmea fericirii la auzul că echipa Angliei, "The Three Lions" i-a învins pe iranieni cu 6-2. Bărbatul, aflat într-un bar alături de mai mulți prieteni, pariase că Anglia va căștiga cu 6-2 împotriva Iranului în Campionatul Mondial de la Qatar.

După mai multe momente tensionate, englezul a fost surprins să vadă că, într-adevăr,  Iranul a marcat și al doilea gol, aducându-i în buzunare 2.500 de lire serline.

Aflat în extaz, bărbatul s-a aruncat la pământ de fericire, a fost luat pe sus de prietenii săi, nevenindu-i să creadă că jocul dintre Anglia și Iran se terminase cu 6-2, așa cum pariase inițial. Vizibil fericit și cu 2.500 de lire sterline mai bogat, englezul a sărbătorit victoria cu prietenii săi.

La vederea imaginilor cu norocosul câștigător, internauții și-au arătat entuziasmul prin diferite mesaje lăsate în secțiunea de comentarii.

"Așa se plătește nota de plată", "Este o nebunie", "Așa arată o seară pe cinste. Felicitări".

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies