Coreea de Sud - Ghana Cristiano Ronaldo qatar 2022 CM 2022

Cristiano Ronaldo ar fi gelos! Coreea de Sud a înscris un gol superb împotriva Ghanei. Detentă formidabilă a asiaticului Cho

Gue-Sung Cho a realizat o „dublă” în trei minute și a restabilit egalitatea în fața Ghanei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 16:47
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 16:46
Din articol

Campionatul Mondial din Qatar nu ezită să surprindă! Coreea de Sud și Ghana s-au duelat în etapa a doua a grupelor turneului final, iar asiaticul Gue-Sung Cho a făcut senzație.

În minutul 61, Kim Jin-Su a accelerat în banda stângă, a ridicat privirea, și-a numărat pașii și a centrat puternic în careul ghanezilor, însă nimeni nu se aștepta la a urmat. 

Gue-Sung Cho s-a înălțat peste toată defensiva africanilor și a reluat cu capul în poarta lui Ati-Zigi, fără să-i dea vreo șansă poartarului Ghanei, cu o detentă fantastică.

În urmă cu trei ani, Cristiano Ronaldo a înscris într-un meci cu Sampdoria (2-1), atunci când evolua la Juventus, un gol similar. Lusitanul s-a înălțat la 2,56 m în aer și a lovit mingea perfect cu capul.

Coreea de Sud - Ghana

Lupta pentru locul al doilea în clasament este una strânsă, cu Uruguay și Coreea de Sud aflându-se la egalitate, ambele având un punct în urma remizei din prima etapă, scor 0-0. Meciul dintre Coreea de Sud și Uruguay a înregistrat și o premieră negativă, fiind primul din istoria Campionatului Mondial în care nu s-a tras niciun șut pe poartă. 

De cealaltă parte, Ghana vine după înfrângerea suferită cu Portugalia, scor 2-3. Ghanezii au reușit să le pună probleme portughezilor și au fost aproape de o remiză în final, însă Inaki Williams nu a reușit să profite de gafa portarului portughez. 

Cele două echipe s-au mai întâlnit de patru ori, de fiecare dată în meciuri amicale, ultimul având loc în 2014, când Ghana s-a impus cu 4-0. Africanii au trei victorii în fața coreenilor, care au câștigat o singură dată. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!