Cele patru cuvinte rostite de Lionel Messi înainte de executarea penalty-ului care a făcut-o campioană mondială pe Argentina

Lionel Messi Argentina Campionatul Mondial Qatar 2022 CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 22:03
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 22:04

La o lună după ce Argentina a devenit campioană mondială s-a aflat un detaliu emoționant despre finala câștigată cu Franța.

Câștigătorea trofeului mondial s-a decis la loviturile de departajare, penalty-ul decisiv fiind transformat de Gonzalo Montiel.

Înainte să se așeze în genunchi alături de colegii săi pentru urmări ultima execuție, Lionel Messi a fost surprins de camerele de filmat rostind anumite cuvinte, mesajul fiind dezvăluit de-abia acum.

"Puede ser hoy, abu" au fost cele patru cuvinte rostite de argentinian, adică "Poate fi astăzi, bunico", anunță Goal

Camera unde a stat Messi, transformată în muzeu

Universitatea Qatar, din Doha, locul unde echipa Argentinei a locuit pe timpul Cupei Mondiale 2022, a anunţat că va transforma în muzeu camera în care a fost cazat Lionel Messi, informează RMC Sport.

În următoarea perioadă, camera B201, din complexul în care a locuit echipa Argentinei, se va transforma într-un mini muzeu dedicat celui care a ocupat-o pe perioada Cupei Mondiale – starul Lionel Messi.

Pe uşa camerei a fost pus un blazon în culorile Argentinei şi o plăcuţă inscripţionată „L. Messi”.

Dotările camerei, respectiv două paturi de o persoană, un birou, fotolii, un televizor cu ecran plat şi o canapea, vor fi păstrate, însă conducerea Universităţii Qatar încearcă să obţină şi câteva suveniruri ale fotbalistului argentinian din perioada pe care Messi şi coechipierii săi au petrecut-o în Qatar.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!