NEWS ALERT E gata! Se știe la ce echipă va evolua Lionel Messi. Anunțul făcut de jurnalistul Fabrizio Romano

Lionel Messi Fabrizio Romano Ligue 1 Paris Saint-Germain Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 16:50
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 16:53

Starul portughez ar fi primit de curând o superofertă de la Al Hilal, însă jurnalistul sportiv, Fabrizio Romano, a dat verdictul cu privire la situația în care se află starul argentinian.

În acest sens, Lionel Messi va rămâne la Paris Saint-Germain. Pentru câștigătorul Cupei Mondiale, va urma în viitorul apropiat o întâlnire cu oficialii clubului în vederea prelungirii contractului, după cum a mai informat Fabrizio Romano.

E gata! Se știe la ce echipă va evolua Lionel Messi. Anunțul făcut de jurnalistul Fabrizio Romano

„Leo Messi nu a primit nicio ofertă de la Al Hilal, în ciuda faptului că s-a tot vorbit despre asta în ultimele zile sau săptămâni. Nicio convorbire, nicio discuție. 

Mi-a fost spus că Messi se va întâlni în viitor cu oficialii de la Paris Saint-Germain în ce privește extinderea înțelegerii. Messi va rămâne la PSG”, a scris italianul pe Twitter.

Marca: Al Hilal și Al Ittihad vor să îi ofere lui Leo Messi un salariu anual de 350 de milioane de euro

După ce s-a vehiculat că Al Hilal, cea mai importantă echipă din Arabia Saudită și Asia, vrea să îl atragă pe Lionel Messi cu un salariu colosal, ca răspuns la mutarea lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, Marca a scris că pentru starul argentinian a apărut o nouă variantă. Al Ittihad, un alt club important din Arabia Saudită, este gata să facă o ofertă similiară pentru proaspătul campion mondial, susțin spaniolii.

"Al Hilal și Al Ittihad sunt cele două echipe care au cerut ajutor din partea Guvernului pentru a face posibilă această ofertă colosală: 350 de milioane de euro pe sezon", scrie Marca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!