„Este ca Messi!” Copilul minune al Germaniei, comparat cu starul argentinian de o legendă a lui Real Madrid

florian wirtz Lionel Messi Xabi Alonso Fotbal extern Lionel Messi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 13:22
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 13:26

Un fost mare jucător al lui Real Madrid l-a identificat pe următorul Messi.

Managerul lui Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, l-a laudat pe tânărul Florian Wirtz, comparând stilul de joc al acestuia cu cel al lui Lionel Messi.

Alonso l-a comparat pe mijlocașul german cu Lionel Messi și a susținut că acesta are capacitatea de a lua decizii inteligente pe teren, la fel cum o face starul argentinian.

  • Florian Wirtz

Alonso: „Florian Wirtz e ca Messi!”

„Sunt jucători buni, carea arată bine pe teren. Doar că jucătorul care arată bine și face lucruri drăguțe pe teren nu este neapartat și cel mai eficient.

De ce este Messi atât de bun? Pentru că știe cum și când să joace pase simple. Messi spune: <<Ești într-o poziție mai bună? Iată mingea!>> Nu este mereu vorba despre a face cea mai strălucitoare mutare, ci despre cea mai înțeleaptă. Florian (n.r. - Wirtz) poate face asta. De aceea este atât de bun”, a spus Xabi Alonso, potrivit goal.com.

Wirtz a rămas în afara terenului din martie 2022, după ce a suferit o accidentare la genunchi. El a ratat restul sezonului 2021/22 și încă nu a revenit pe teren pentru Bayer Leverkusen în acest sezon. Cel mai probabil, va reveni pe gazon după pauza de iarnă din Bundesliga.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!