Cristiano Ronaldo Campionatul Mondial de Fotbal Campionatul Mondial din Qatar record Roger Milla CM 2022

VIDEO Recordul pe care Cristiano Ronaldo chiar nu are cum să-l bată! Portughezul este al doilea cel mai vârstnic jucător care înscrie la CM

Performanța unică este în continuare deținută de legendarul fotbalist camerunez Roger Milla, care a marcat la 42 de ani la turneul final din 1994.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 23:30
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 23:29

Portughezul Cristiano Ronaldo a devenit joi cel mai vârstnic marcator la Cupa Mondială de fotbal, după camerunezul Roger Milla, informează EFE.

Starul lusitan, care are 37 de ani, a marcat din penalty primul gol al partidei pe care Portugalia a câştigat-o cu 3-2 în faţa Ghanei.

Cristiano Ronaldo a marcat chiar în ziua în care FIFA l-a omagiat pe Roger Milla

Ronaldo a înscris chiar în ziua în care FIFA l-a omagiat pe Milla, înainta meciului dintre Camerun şi Elveţia (0-1), pentru golul marcat în 1994 împotriva Rusiei, când camerunezul avea 42 de ani.

Roger Milla a primit joi o plachetă din mâinile preşedintelui FIFA, Gianni Infantino, în prezenţa preşedintelui federaţiei cameruneze, Samuel Eto'o.

La Cupa Mondială din 1990, Camerunul a învins România cu scorul de 2-1, ambele goluri ale africanilor fiind marcate de Roger Milla, care avea atunci 38 de ani.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!