Germania Bild Cupa Mondiala CM 2022

Bild face praf naționala Germaniei după o nouă umilință: "Am ajuns piticii fotbalului! Cât de rușinos"

Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar încă din faza grupelor.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 23:15
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 23:16

În ciuda faptului că a câștigat ultimul meci, 4-2 contra celor din Costa Rica, Germania a încheiat pe locul 3, cu 4 puncte, la egalitate cu Spania, însă cu un golaveraj inferior. Ibericii și japonezii merg în optimi.

Bild face praf Germania după încă o umilință

Publicația germană Bild a avut o reacție extrem de dură după încă un turneu final ratat de Die Mannschaft, catalogând prestația naționalei lui Hansi Flick drept rușinoasă.

"Cât de rușinos! Suntem eliminați. 4-2 în meciul cu Costa Rica, dar tot suntem eliminați pentru că Japonia a învins Spania. Pentru a doua oară la rând, Germania este eliminată din grupele Mondialului.

Palmares amar: înfrângere rușinoasă cu Japonia, o remiză contra Spaniei și o victorie clară contra Costa Ricăi. E O RUȘINE!

După Rusia 2018 ne gândeam că nu se poate mai rău de atât. De azi știm că se poate. Între cele două Mondiale a fost Campionatul European de anul trecut, unde am fost eliminați în optimi, 0-2 contra Angliei.

Trei turnee la rând în care n-am reușit nimic. Lumea fotbalului obișnuia să tremure în fața noastră. Acum, Germania a ajuns un pitic al fotbalului", a scris Bild.

Clasament final grupa E

  • 1. Japonia - 6p (4-3)
  • 2. Spania - 4p (9-3)
  • 3. Germania - 4p (6-5)
  • 4. Costa Rica - 3p (3-11)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!