Arabia Saudita argentina - arabia saudita Campionatul Mondial de Fotbal Cupa Mondiala Qatar 2022 CM 2022

FOTO ȘI VIDEO Atmosferă incendiară în vestiarul Arabiei Saudite după victoria cu Argentina. Euforia succesului a fost sărbătorită cu... apă

Arabia Saudită a produs prima mare surpriză de la Campionatul Mondial din Qatar, după victoria reuşită în faţa dublei campioane mondiale Argentina, scor 2-1, în grupa C a competiţiei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 23:43
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 00:16

Arabia Saudită a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, punând capăt unei serii a sud-americanilor de 36 de meciuri consecutive fără înfrângere. Argentina mai avea nevoie de un meci fără eşec pentru a egala recordul deţinut de Italia (37).

Selecţionata "Albiceleste" a deschis scorul prin Lionel Messi (minutul 10 - penalty), dar "şoimii verzi" au dat lovitura în debutul reprizei secunde, când au punctat prin Saleh Alshehri (minutul 48) şi Salem Aldawsari (minutul 53), la interval de doar câteva minute.

La finalul partidei, în vestiarul naționalei Arabiei Saudite s-a dat startul unei mici petreceri pentru a sărbători succesul istoric obținut în Qatar. Jucătorii și membrii staffului tehnic s-au suit pe mese și s-au bucurat pentru victoria cu Argentina, fără a încălca tradițiile religioase, cu apă.

GRUPA C: Argentina, Mexic, Polonia, Arabia Saudită

Marţi 22 noiembrie

Argentina - Arabia Saudită 1-2

Mexic - Polonia 0-0

Sâmbătă 26 noiembrie

Polonia - Arabia Saudită (Education City Stadium - Doha, 15:00)

Argentina - Mexic (Lusail Stadium - Al Daayen, 21:00)

Miercuri 30 noiembrie

Polonia - Argentina (Stadium 974 - Doha, 21:00)

Arabia Saudită - Mexic (Lusail Stadium - Al Daayen, 21:00)

Modifică setările cookies