Vor sa-l DISTRUGA pe Gareth Bale! Britanicii vor sa-i rupa picioarele la urmatorul meci! "Fara picioare nu poate alerga, nu?" Care e planul nebun:

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Martie 2013, 14:25

	Vor sa-l DISTRUGA pe Gareth Bale! Britanicii vor sa-i rupa picioarele la urmatorul meci! "Fara picioare nu poate alerga, nu?" Care e planul nebun:

From Rio with Low! Kazahstan - Germania, meci de Mondial, vineri 20:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro!

Gareth Bale ramane unul dintre cei mai buni jucatori din Premier League. La fel si la nationala, motiv pentru care adversarii isi iau masuri.

Tara Galilor va juca in Scotia, un meci pentru care scotienii se pregatesc din greu. Mai ales pentru intalnirea cu Gareth Bale.

Jucatorii din nationala Scotiei au primit sfaturi care spun ca mai bine ii lovesc si il accidenteaza pe Gareth Bale. Indemnul vine dupa ce in tur, in luna octombrie, Scotia pierdea cu 1-2 in fata Tarii Galilor. Fusese 1-0 pana cand Bale marca in minutul 81, apoi inca o data, pentru 1-2, in minutul 90.

John Brown, fost jucator la Rangers:

"Bale tine mingea aproape, nu prea poate fi oprit. Loviti-l, blocati-l, numai asa poate fi controlat. Pana la urma, fara picioare nu poate sa alerge... Un singur om a castigat in tur meciul cu noi, aceala a fost Bale. Daca il blocam cum trebuie, restul echipei este mediocra. Asa ii putem bate", a spus Brown pentru BBC radio.

Vorbele sale i-au indignat pe fanii, chiar si pe cei scotieni. Multi dintre ei nu considera normal ca echipa lor sa-si faca un avanataj prin distrugerea fizica a unui adversar.

Meciul dintre Scotia si Tara Galilor este vineri seara. In grupa A de calificare la CM 2014, dupa patru meciuri, Scotia are 2 puncte, iar Tara Galilor - 3 puncte, obtinute chiar cu Scotia.

Clasamentul detaliat:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT