Jose Mourinho Lionel Messi CM 2014

Ultima LOVITURA data de Mourinho lui Messi: "Nu cred ca e cel mai BUN!" Ce spune despre marea finala, Argentina - Germania

► Duminica ora 22.00 MAREA FINALA: Germania - Argentina pe Maracana

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Iulie 2014, 17:56
Data actualizarii: Vineri 11 Iulie 2014, 17:58

 

Mourinho crede ca finala se va decide la mijlocul terenului

Managerul lui Chelsea este analist pentru Yahoo cu ocazia Campionatului Mondial si a vorbit despre marea finala de duminica si despre Leo Messi, cel despre care nu crede ca o victorie a Argentinei l-ar face pe Messi sa fie considerat cel mai bun jucator din istorie.

Cred ca e un jucator fantastic. Nu are nevoie de Cupa Mondiala sa fie considerat un jucator fantastic. Nu trebuie sa castige Cupa Mondiala sa fie considerat un jucator istoric pentru ultimul deceniu. Dar, pentru mine, nu e cel mai bun din istorie

Mourinho a analizat finala si crede ca duelul de la mijlocul terenului va fi decisiv in stabilirea castigatoarei: "La mijloc, Germania este foarte puternica pentru ca ii are pe Schweinsteiger, Khedira si Kroos, plus un alt amanunt important prin faptul ca Ozil mai coboara, Muller mai coboara si astfel au mereu 4-5 jucatori in zona centrala. Acolo sunt puternici, foarte puternici, si incep sa controleze poseseia si au initiativa.

Pe de alta parte, si Argentina e foarte puternica acolo, cu acest incredibil Mascherano, cu disciplina tactica a lui Lucas Biglia cel care are un efort fantastic, alearga si face pressing si acopera spatiile iar Enzo Perez si Lavezzi vin de pe parti.

Asa ca eu cred ca la mijloc va fi o mare batalie si toata lumea va astepta ca marii jucatori sa inscrie golul victoriei si ambele echipe au astfel de jucatori" a mai spus Mourinho.

Modifică setările cookies